19 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için mektup!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için mektup!

İstanbul'a inşa edilecek 3. tüp geçit tüneli için düzenlenen tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubu okundu. Başarı dileklerini ileten Erdoğan, "İstanbul için hayalleri gerçeğe dönüştüren projelerden biri olacaktır" dedi.




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin, ülkenin kalkınması, gelişmesi ve sanayiden kültüre her alanda büyümesine öncü rol oynayan, İstanbul için hayalleri gerçeğe dönüştüren projelerden biri olacağını belirtti. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan dan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli için mektup!


Başbakan Ahmet Davutoğlu, "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi"ni, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda açıkladı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönderdiği mesaj da okundu.


Mesajında İstanbul'u geleceğe taşıyacak, yeni projenin tanıtımına yapılan davet nedeniyle teşekkür eden Erdoğan, İstanbul'un sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın nadide şehirlerinden biri olduğunu vurguladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti: "İstanbul için planlanan yatırımlar, yeni Türkiye yolunda, 2023 hedeflerimizin yakalanmasında somutlaşan önemli adımlardır. Bu tüp geçit projesi, ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve sanayiden kültüre her alanda büyümesine öncü rol oynayan, İstanbul için hayalleri gerçeğe dönüştüren projelerden biri olacaktır. Kıtaları birbirine bağlayan, sanayi ve ticaretin lokomotifi, kültürün başkenti İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak, İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak bu yeni projenin en kısa sürede hizmete girmesi büyük önem taşımaktadır." Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın öncülüğünde yürütülecek çalışmalara başarı dileklerini iletti.


Vatan


Geri Dön