20 / 04 / 2024

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine dev teklif!

Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif Makro İnşaat'tan 1 milyar 40 milyon TL olarak geldi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  Ankara  Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün yapıldı. 


Emlak Konut Çankaya Mühye arsa satışı karşılığı gelir ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif Makro İnşaat'tan geldi. Makro İnşaat ihalede 1 milyar 40 milyon TL teklif sundu.


Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine en yüksek ikinci teklif Durmaz İnşaat'tan 760 milyon TL olarak, üçüncü teklif Nuhoğlu İnşaat'tan 670 milyon TL olarak geldi.


İhalede en yüksek dördüncü teklif 651 milyon 800 bin TL olarak Gürbağ İnşaat'tan gelirken, beşinci en yüksek teklif ise 620 milyon 800 bin TL olarak Zek-San İnşaat'an geldi. 


İhalenin 1. oturumunda en yüksek teklif Mesa Mesken'den 120 milyon TL olarak gelmişti. Ancak Mesa Mesken arsa ihalesinin 3. sözlü turunun sonunda ihaleden çekildi. 


İhale sonucunun detayları için tıklayın


Emlak Konut Çankaya Mühye ihalesine dev teklif!



Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Mühye ihalesi kapsamında 8 parsel bulunuyor.  Söz konusu alanda konut, ticaret ve özel eğitim-sağlık tesis alanından meydana gelen arsanın toplam alanı 181.728 metrekare olarak belirlendi. 


İhalenin 1. oturumunda ne olmuştu?



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön