26 / 04 / 2024

Esenyurt sağlıklı yerleşim tercihinin adresi olacak!

Esenyurt sağlıklı yerleşim tercihinin adresi olacak!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugün Esenyurt bölgesini ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...



REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR bugünkü yazısında ,Esenyurt’ da hizmete giren  kaplıca/termalleri kaleme alarak Esenyurt’ un gelişme trendinde  ve yerleşim/yaşam tercihinde termallerin yerini değerlendirdi. 


İstanbul’ da bir çok şansın bir araya geldiği yere; ben Esenyurt diyorum ve yatırım, yaşam tercihiniz için sizleri yarın çok geç olmadan uyarıyorum. 


Esenyurt’ un bu özelliği Esenyurt’ u dünya yerleşkesi, İstanbul’ da sağlıklı yaşam yerleşim tercihinin adresi yapacak...


Esenyurt, kaplıcaları  ile  termal kentlerimize rakip olmaya hazırlanıyor. Buna Şans denmezde ne nedir ? 

Yıllar önce; Anadolu’da kentler/ yerleşmeler termal kaynakların kenarına kurulurken bugün Esenyurt’ da üç yıl önce şans eseri bulunan termal su yataklarından  “ Saadetdere Mahallesi’nde ve Kıraç/Atatürk Mahallesi'nde sağlık fışkırıyor. Esenyurt'ta bulunan hipertermal su mineral seviyesi ile Türkiye'nin en zengin şifalı suyu olmaktadır. Bu özelliğiyle dünyada sayılı şifalı sular arasına girmiştir.


Esenyurt’ da yaşayanların kaplıcalar için ayıracağı zaman ve 65 yaş üstü için maliyetler SIFIR’ lanıyor; çünkü kaplıcalar Esenyurt’ lunun ayağına gelmiş durumda.


Türkiye’deki termal ve kaplıcalardan 15-20 kat daha yüksek kalitede seviyesi olduğu belirtilen  hipotermal su, Esenyurt’ da açılan Termal havuzlar ile  Esenyurt’ un sağlık turizminden pay almasına vesile olacak. 

İnsanlar artık  rahatsızlanınca şehir dışında; Afyon,  Kuzuluk , Armutlu gibi yerlere gitme yerine Sağlık açısından son derece hijyen, başında uzmanları olan kocaman tesislerin bulunduğu Esenyurt’ u tercih edecekler. Tesislerde termal havuz, hamam, duş, engelli havuzları, fizyoterapi hizmetleri mevcut.


Termal ve sağlık turizminde hızla yükselen Ortadoğu ve Körfez ülkeleri vatandaşlarının İstanbul tercihinde ilk sıraya oturtukları Esenyurt’ a olan talebi daha da artıracak ve güçlendirecektir.


Esenyurt termal kaynakları ile Türkiye ve İstanbul turizminden pay alacak. Termal sağlık turizmi sayesinde faaliyetler  12 ay’ a yayılacaktır.


Esenyurt’ da Gayrimenkul projeleri, proje karmasında otel yatırımlarına yer verebileceği gibi Esenyurt otel yatırımcılarının radarına girecek. Bu gelişmeler Esenyurt’ da arsa/arazi değerlerinin yükselişini hızlandıracaktır.


İşte bu şansın desteği ile Esenyurt uçacak... Önerim gayrimenkulü yatırım için görenlere Esenyurt’ u kaçırmayın... 


Yaşam tercihi için  Esenyurt’ u Kasaba ölçeğinde bir site olarak kabul edin ve her türlü sosyal, sportif, eğlence, dinlence, sağlık, alışveriş yanıbaşınızda hazır... Size;  sadece tercihinizde yaşamak, hayatın keyfini çıkarmak kalıyor...


BİLGE ÖZDEMİR & REDAC & EMLAKCHI YÖNETİM KURULU BAŞKANI


Esenyurt; İstanbul'da en rahat ulaşılabilir noktalardan biri!



Geri Dön