28 / 03 / 2024

Gölmahal Evleri'nde enerji tasarruflu villalar 1495 milyon dolar!

Gölmahal Evleri'nde enerji tasarruflu villalar 1495 milyon dolar!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Akıllı Ev teknolojisi ile tasarruf, konfor, güvenlik ve kolaylığı zirveye taşıyan GölMahal Villaları, ısı izolasyonu ile maksimum enerji tasarrufu sağlıyor



Lüks yaşamın yeni adresi  Gölmahal  Villaları, cephe, çatı, temel, doğrama ve camlardaki izolasyon ile %20 enerji tasarrufu sağlıyor. 


Ayrıca GölMahal Villaları’nda tüm ortak alanların elektrik sistemleri de tasarruf ve ihtiyaç hesapları yapılarak tasarlanıyor.


Mart 2013’de teslim edilecek olan GölMahal Villaları’nda, fiyatlar, villaların büyüklüklerine göre 1.295.000 $ ile 1.495.000 $ arasında değişiyor.


GölMahal Villaları, rüzgarın, suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanıyor


GölMahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan Gölmahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.


Sitede kurulan rüzgar tribünü ile GölMahal kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları önemli oranda minimize edecek. Sıcak su her villada bulunan güneş enerjisi panelleri ile elde ediliyor. 


Atık su arıtma tesisi ile özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları biyolojik arıtmaya tabi tutuluyor. Arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular yeniden kullanıma veriliyor.  Her villanın çatısında bulunan güneş kolektörleri ile herhangi bir maliyet olmaksınız sıcak su sağlanıyor. 


Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. GölMahal’de ayrıca, merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alıyor.


Akıllı ev otomasyon sistemine sahip olan villalar, sahiplerine yaşamı kolaylaştırıcı birçok detay ve konfor sunuyor.


Sahip olduğu özelliklerle ayrıcalıklı ve heyecan dolu bir yaşamın kapısını açan GölMahal Villaları’nda 10.000 metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları, 2 açık -1 kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.


Ayrıca, 3.000 metrekarelik alanda içinde süs havuzu bulunan rekreasyon alanı, site ortasında gölet, 700 kw jeneratör, su deposu, artezyen kaynağı ve yangın hidrantları da bulunuyor.


0212 886 28 63

www.golmahal.com



projeye sor



Geri Dön