26 / 04 / 2024

Maltepe Park Alışveriş Merkezi yenilendi!

Maltepe Park Alışveriş Merkezi yenilendi!

ECE Türkiye tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveriş Merkezi, CarrefourSA'nın yatırımıyla, 21 aydır devam eden yenileme çalışmalarının ardından kapılarını bugün ziyaretçilere acacak. AVM'de yapılan revizyon ile kiralanabilir alanlar 2 kat artırıldı...



ECE Türkiye tarafından yönetilen Maltepe Park Alışveriş Merkezi, CarrefourSA'nın yatırımıyla, 21 aydır devam eden yenileme çalışmalarının ardından kapılarını bugün ziyaretçilere acacak. AVM'de yapılan revizyon ile kiralanabilir alanlar 2 kat artırıldı.
İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm projelerinden birinin hayat bulduğu Maltepe'de yer alan Maltepe Park alışveriş merkezi yeni yüzü ile ziyaretçileri ile buluştu. Hayata geçirilen büyüme projesi ile alışveriş merkezinin kiralanabilir alanı, 31 bin metrekareden 75 bin metrekareye çıkarıldı. Üç kat üzerinde faaliyet gösterecek mağaza, kafe ve restoranların sayısı 250'ye ve otopark kapasitesi de 3 bin 500'e ulaştı. İstanbul'un ana arterlerinden E-5 üzerinde yer alan konumu, Kadıköy-Kartal metro hattına, deniz ve hava ulaşım merkezlerine olan yakınlığı sayesinde ziyaretçiler, Maltepe Park'a hem özel hem de toplu taşıma araçları ile ulaşabilecek. Maltepe Park, 2005 yılındaki açılışından bu yana ECE Türkiye tarafından yönetiliyor. CarrefourSA ise 70 milyon Euro büyüme projesine yatırımcı olarak imza attı.
Anadolu Yakası'nın en güdüsü AVM'nin yenilenen yapısının tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, CarrefourSA'nın 20 yıldır Türkiye organize perakende sektörünün gelişimine katma değer sağladığını belirterek, bu kapsamda, Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nin büyütülmesine yönelik olarak yapmış oldukları yatırımdan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Nane "Maltepe Park Anadolu Yakası'nm en güçlü AVM'si oldu" diye konuştu ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann da ECE Grubu olarak, birinci ve ikinci jenerasyon alışveriş merkezlerinin büyütülmesi ile yenilenmesi alanlarında Türkiye'de önemli bir potansiyel gördüklerini dile getirdi. Maltepe Park'ın genişletilmesi ve kapsamlı modernizasyonunun Türk perakende sektöründe gerçekleştirilen en önemli projelerden biri olduğunu anlatan Hohlmann "Proje, aynı zamanda CarrefourSA ve ECE Türkiye'nin örnek is birliğinde bir mihenk tasıdır" diye konuştu.

Star

Geri Dön