20 / 04 / 2024

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak!

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak!

Diyarbakır'da yaptırılan ve 4 bin kişiye istihdam sağlayacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da hizmete açılacak. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak.



Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil, yaptığı açıklamada, 150 milyon dolara mal olan ve bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın 4 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını söyledi. Ceylan Karavil Park'ın 2 bin araçlık otoparka sahip olduğunu dile getiren Karavil, şöyle konuştu: "Ceylan Grup ile sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel bir yatırım olma özelliği de taşıyan bu projeyi şehrimize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermeyi hedefliyoruz. AVM, çağdaş mimarisi ile Diyarbakır'ın dikkat çeken yapılarından biri olacak. Projede ayrıca biri 3 yıldızlı, diğeri 5 yıldızlı olmak üzere iki ayrı otel de yer alacak. 


Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi gerek mağazaları gerekse yeme içme mekanları, sinema salonları, okyanus akvaryumu ve çocuk eğlence merkezi ile Diyarbakır'daki eğlence ve sosyal hayatın çehresini değiştirecek."


Anayurt


Geri Dön