29 / 03 / 2024

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi nerede

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi nerede

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında 28 Mayıs 2014'te açılıyor...

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak!

Diyarbakır'da yaptırılan ve 4 bin kişiye istihdam sağlayacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da hizmete açılacak. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 4 bin kişiye iş sağlayacak.

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi 30 Nisan'da açılıyor!

Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 30 Nisan'da açılıyor. Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında açılacak olan AVM, 150 milyon dolara maloldu.

Ceylan Karavil Park AVM’de kira eylemi!

Diyarbakır'da yer alan Ceylan Karavil Park AVM’de 61 esnaf yüksek kira artışları nedeniyle saat 10.00'dan saat 12.00'ye kadar iş yerlerini açmadı.

Ceylan Karavil Park'ın 2 oteli 2017'de açılacak!

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park'ın, üç yıldızlı oteli 2017 yılı mart ayında faaliyete geçecek.

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Tekzen Diyarbakır’da ikinci mağazasını açtı!

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Tekzen bölgedeki 10’uncu, Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz Cuma günü Ceylan Karavil Park AVM’de açtı.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Park Yapı Mimarlık Anonim Şirketi, Uğur Ceylan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Akar Caddesi'nde kuruldu.

A.S. Watson Group Türkiye'de 6 yeni mağaza daha açtı!

A.S. Watson Group mağazaları, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Afyon Afium AVM, Fethiye Erastapark AVM, Göcek Marina, İstanbul'da Kadıköy Halitağa Caddesi ve Şirinevler'de faaliyet gösterecek.

Hisar Diyarbakır’da 2. mağazasını açtı!

Türkiye’ nin köklü züccaciye markası Hisar, son olarak Diyarbakır Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nde açtığı yeni mağazası ile büyümesini sürdürüyor. Hisar Diyarbakır’da 2. mağazasını açtı.

Diyarbakır Ceylan Karavil Park Ramazan etkinliği düzenliyor!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı.

Ceylan Karavil Park AVM'ye yoğun ilgi!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı...

Ceylan Karavil Park açılığı günden beri yoğun ilgi görüyor!

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye Mülk Yönetim Hizmetleri tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, açıldığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı.

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

Teknosa, 78 ilde 308 mağazaya ulaştı!

Bingöl'ün ilk teknoloji mağazasını açan TeknoSA, Diyarbakır'daki 3'üncü mağazasını Ceylan Karavil Park'ta, Osmaniye'deki 3'üncü mağazasını Kadirii'de, Ağrı'daki 2'inci mağazasını Doğu Beyazıt'ta, Ankara'daki 26'ıncı mağazasını ise Gimart AVM'de açtı

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi nerede Haberi

Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi nerede

Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen, Doğu'nun ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında 28 Mayıs 2014'te açılıyor. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi'nin 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olduğunu söyleyen Karavil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Karavil "Ceylan Grup ile birlikte sadece ekonomik değil sosyal ve kültürel bir yatırım olma özelliği de taşıyan bu projeyi şehrimize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermeyi hedefleyen dört katlı AVM, çağdaş mimarisi ile Diyarbakır'ın dikkat çeken yapılarından biri olacak. Yaklaşık 4000 kişinin istihdam edileceği bir projede ayrıca biri üç yıldızlı, diğeri beş yıldızlı olmak üzere iki ayrı otel de yer alacak. Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi....