28 / 03 / 2024

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...



Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Tolga Türkanık, 1976 yılında Eskişehir’de doğdu.

 

Tolga Türkanık, yapı malzemeleri ile ilgili 20 yıllık iş deneyimine sahip. 1997 yılında İstanbul’da yapılanan yeni fuar projelerinin geliştirilmesinde çalıştıktan sonra, 2001 yılında Yapı-Endüstri Merkezi’nde göreve başlamıştır.


2001 ve 2014 yılları arasında Yapı Fuarı - Turkeybuild operasyon, pazarlama, satış, uluslararası ilişkiler bölümlerinde yöneticilik görevlerini üstlenen Türkanık, son 3 yılında Yapı Fuarı – Turkeybuild Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmiştir.


Yapı sektörü ve fuarcılık alanında ulusal ve uluslararası boyutta yürüttüğü başarılı organizasyonları ile tanınan Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü olarak atanmıştır.


Sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol alan Türkanık aynı zamanda Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği, İNDER, İMSAD ve ÇEDBİK üyesidir.



Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!







Geri Dön