19 / 04 / 2024

Tolga Türkanık kim

Tolga Türkanık kim

“Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi” YEM tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen, 24 Kasım 2015 Salı günü gerçekleşen “Konut Konferansı”, Türkiye’de; yapı, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi.

TOKİ, alt gelirlilere daha çok konut üretmeli!

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık: "Orta ve alt gelir grubunun İstanbul'da ev sahibi olması giderek zorlaştığını ve alt gelir grubu için daha fazla konut üretilmesi gerektiğini belirtti.

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin yapımı tamamlandı. Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan merkez 26 Ekim'de açılacak.

Türkan Şoray Kültür Merkezi için geri sayım!

Muratpaşa Belediyesi’nin büyük açılışı için geri sayıma geçtiği, Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın adını taşıyan Kültür Merkezi, Antalya’ya dair ayrı yeni bir kimlik kazandıran mimarisiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, son rötuşların yapıldığı Türkan Şoray Kültür Merkezi'nin Ekim ayı içinde açılacağını söyledi...

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi yıl sonunda açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 42 milyon 810 bin 400 liraya inşa edilen sosyal yaşam merkezinin ismi belli oldu. Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi ismiyle yükselen projenin yıl sonunda açılması planlanıyor.

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Türkan Şoray, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Türkan Şoray 35 yıl oturduğu Etiler'deki evine veda etmye hazırlanıyor. Şoray, artık Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villada yaşayacak.

Türkan Şoray Bebek'teki evini neden satıyor?

Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ''Uzaklarda arama'' gişede hayal kırıklığı yaratmıştı. Şoray'ın bu yüzden Bebek'teki 4 katlı 42 milyon TL'ye satacağı, alacağı parayla borçlarını ödeyeceği konuşuluyor.

Türkan Şoray Bebek'teki villası için vergi ödemeyecek!

Vergi uzmanı Ahmet Karabıyık, son yazısında Türkan Şoray'ın son dönemde satma kararı aldığı villası için vergi ödemeyeceğine işaret etti ve nedenlerini sıraladı.

Tolga Türkanık kim Haberi

Tolga Türkanık kim

“Konut’un Gücü Adına!” söylemiyle düzenlenen konferansta sektörün farklı disiplinlerinde varlık gösteren temsilciler konut- kent- insan ilişkisinin sosyal ve felsefi boyutlarını tartıştılar.


Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık’ın ev sahipliğini yaptığı konuşmasında sektör paydaşlarına 47 yıldır hizmet verdiklerini hatırlatarak ‘Konutun bizim için güven demek olduğunu’ belirtti. Türkiye’de gelirimizin büyük bölümünü bu güven duygusunu elde etmek için harcadığımızı söyleyen Türkanık, İstanbul’da son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 110 arttığını söyledi. Orta ve alt gelir gurubuna sahip olan kitlelerin güven duygusunun giderek azaldığını anlatan Türkanık, TOKİ’nin buradaki önemine vurgu yaparak şunları söyledi; ‘TOKİ’nin İstanbul’da yaptığı konutların sadece yüzde 7’si sosyal konut, oysa ki TOKİ elde ettiği karı dar gelirli vatandaşlar için konut üretmek üzere harcamalı. İstanbul’da ev için harcanan paranın metrekare başına fiyatı...