25 / 04 / 2024

  Fiyat performans ürünü arayanlar! Flavel Flv 1090 Buzdolabı nerede ne kadar? 3 Ocak fiyat listesi

  Fiyat performans ürünü arayanlar! Flavel Flv 1090 Buzdolabı nerede ne kadar? 3 Ocak fiyat listesi

Bir fiyat performans ürünü olarak tercih edebileceğiniz Flavel Flv 1090 Büro Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yaptık. En uygun fiyatlıları listeledik. Peki Flavel Flv 1090 Büro Tipi Buzdolabı nerede ne kadara satılıyor?



Entegre bir mutfağın şık ve pürüzsüz görünümünü arıyorsanız, Flavel'in Entegre Soğutma serisi tam size göre. 
Vaktiniz ve emeğiniz değerli ise tasarruf etmenizi sağlamak için, çoğu buzlanmayan modeller içeren, Buzdolapları veya Dondurucular içinde yerleşik bir  Buzdolabı Dondurucu seçeneği arasından seçim yapın.

  Fiyat performans ürünü arayanlar! Flavel Flv 1090 Buzdolabı nerede ne kadar? 3 Ocak fiyat listesi

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı

Genel Özellikler
Daha fazla yeri kullanmak istiyorsanız 85 litre depolama yeri ile sunulan Flavel Büro Tipi Buzdolabı  gereksinimlerinize hitap edecek niteliğe sahiptir. Ev tipi ofislerinizde ya da daha geniş yere sahip çalışma alanlarınızda sessiz ve güçlü soğutma özelliği ile yiyeceklerin tazeliğini koruma olanağı sağlıyor. 
2 yıl Flavel Türkiye garantisi altındadır. Ergonomik ebatlarıyla tüm kapasitede gücünü kullanım sırasında göreceksiniz. Kapı yönünü değiştirebilme özelliği ile istediğiniz açıdan kullanım serbesitesi verir. Bu sayede farklı bir alanda da kullanım tercih etme hakkı sunmaktadır. 

 Kalitesine dikkat ederek satın alma aşamasına geldiniz tüm ufak ve büro tiplerinin kalitesi sizin için en önemli ilkedir. Özellikle mini tarzda buzdolapları çok daha uzun zaman kulanılabilmektedir. Bütün parçaları kaliteli malzemeden imal edilmiş Flavel mini buzdolapları, bu özel kullanım  için dizayn edilmiştir. Bu tip buzdolapları kategorisinden kendinize en makul tercihi bölmelerine dikkat ediyor olmanız yararınıza olacaktır. Beyaz renk tercihi ile her ortama uyum sağlayan bir, değişmez ikonik bir stile sahiptir. Hem ihtiyacını giderirken hem de bulunduğu ortama şıklık katan mini buzdolabınızla dikkat çekebilirsiniz. Peki Flavel Flv 1090 Büro Tipi Buzdolabı nerede ne kadara satılıyor?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön