26 / 04 / 2024

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

Kredi ile ev alma hayali kuranlar 0,99 faizli konut kredisini araştırıyor. Peki 0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte yanıtı!



Hangi bankaların 0,99 faizli kredi verdiği ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ev alma hayali kuranlara müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan vermişti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 0,99 faizli konut kredisine dair merak edilenler…

0,99 FAİZLİ KONUT KREDİSİ NASIL ALINIR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut alacaklara yönelik iki kredi kampanyası yapıldığını açıklamıştı. Vatandaşlar yüzde 0.89 ve 0.99 faiz oranlarıyla 10 yıl vadeli olarak 2 milyon liraya kadar kredi çekebilecekler.

Ev sahibi olmak isteyenler için Kredi paketlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Erdoğan Konut alacaklara kamu bankalarından uygun faiz oranlarıyla uzun vadede kredi verileceğini açıkladı. Bu krediler yüzde 0.89 ile yüzde 0.99 faiz oranlarında verilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön