27 / 04 / 2024

1 Euro'su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

1 Euro'su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

Son dakika Euro kuru milyonlarca yatırımcı ve Euro'su olan vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün Euro kaç lira? Euro kuru ne kadar 3 Temmuz 2022? Bugün 1 Euro kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca yatırımcı ve Euro'su olan vatandaş, kurdaki son dakika detaylarını merak ediyor. Doların gölgesinde yükselişini sürdüren Euro, dünle kıyaslandığında bugün sabaha artışla başladı. 

1 Euro su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

PİYASALARDA SON DURUM NE 3 TEMMUZ 2022!

Perşembe gün açıklanan  makroekonomik verilerin özellikle ABD ekonomisi için resesyon riskinin güçlendiği sinyallerini vermesiyle, küresel piyasalarda olumsuz bir seyir yaşanıyor. ABD'de son 40 senenin en yüksek enflasyonuyla mücadele edilmesi için uygulanan agresif para politikasının ülkeyi resesyona sokacağıyle ilgili endişeler de gittikçe güç kazanıyor. 

1 Euro su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

Bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan çarpıcı bir döviz hamlesi geldi ve 'Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları'nda uygulanan komisyon oranında değişiklik yapıldı. Bu kapsamda yüzde 1,5 olan komisyon oranı, yüzde 5'e çıkarıldı. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan konuyla ilgili açıklamada, "Bankamız Tarife Cetveli'nin "Zorunlu Karşılık ve İhbarlı Döviz Mevduat Hesapları" başlıklı 30 uncu maddesinde düzenlenen yüzde 1,5 seviyesindeki komisyon oranının yüzde 5 seviyesine yükseltilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı ve 22 Temmuz'da tesisin başlayacağına, 8 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağına dikkat çekildi.

Peki tüm bu gelişmelerin ardından Euro kaç lira oldu? Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön