26 / 04 / 2024

1 Euro'su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

1 Euro'su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

Son dakika Euro kuru milyonlarca yatırımcı ve Euro'su olan vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün Euro kaç lira? Euro kuru ne kadar 3 Temmuz 2022? Bugün 1 Euro kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...



Euro kuru haftayı yükselişle tamamlamıştı. Cuma günü alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL olan Euro, 2 Temmuz sabahına 17,43 TL, satış fiyatı 17,51 TL seviyesinden başladı. 

1 Euro su bile olanlara şok! Euro/TL bugün ne kadar? 1 Euro kaç lira oldu? 3 Temmuz 2022 son dakika Euro kuru...

Euro/TL düne göre yükselişle bugüne başladı. Bugün şu sıralar euro alış fiyatı 17,46 TL, satış fiyatı 17,53 TL seviyesinde işlem görüyor.

Altında bu kez fırtına değil kasırga geldi! Bu rakamları gören inanamadı! İşte son dakika altın fiyatları 3 Temmuz 2022!

Benzin, motorin ve LPG'de son dakika! Yeni indirim var mı? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 3 Temmuz 2022

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön