19 / 04 / 2024

10 firma eleman avında!

10 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 10 firma eleman alacak



1- Peyman İnşaat, yurtdışı tecrübesi olan proje mühendisi ve şantiye şefi alacak.

0216 416 27 76
e-mail: [email protected]

2- Çelik Yapı, endüstriyel tesis, lojistik depo binaları, alışveriş merkezleri ve yönetim binalarının anahtar teslim inşaatlarını yapıyor. Firma konularında tecrübeli ve dinamik takım arkadaşları arıyor.

Firma, proje yönetimi konusunda en az 10 yıl deneyimli, İngilizce bilen, BÜ, ODTÜ, İTÜ mezunu, İnşaat mühendisi veya mimar olan proje müdürü, şantiye uygulamaları ve yönetiminde en az 10 yıl deneyimli, İngilizce bilen, BÜ, ODTÜ, İTÜ mezunu, inşaat mühendisi veya mimar olan şantiye şefi, tasarımda çalışacak. AutoCad, 3DMax ve Photoshop kullanabilen, şantiyede çalışacak, ince işlerden sorumlu AutoCad kullanabilen mimar, yurt içi ve dışı iş geliştirme ve teklif konusunda 3 yıl deneyimli, BÜ, ODTÜ , İTÜ mezunu, inşaat mühendisi veya mimar olan iş geliştirme ve teklif mühedisi, satınalma, planlama ve hak edişlerin hazırlanmasında çalışacak, en az 3 yıl deneyimli, İngilizce bilen inşaat mühendisi olan teknik ofis mühendisi, şantiyede çalışacak, en az 2 yıl tecrübeli inşaat mühendisi olan saha mühendisi alacak.

0212 275 28 29
[email protected]

3- Hidra Dizayn Mühendislik, kayar kalıp sistemleri ve prekast imalatlarında tecrübeli, kazı ve dolgu işlerinde tecrübeli inşaat mühendisleri alacak.

0312 473 41 90
[email protected]

4- Migi Yapı, tecrübeli mimar arıyor.
0212 507 33 42
[email protected]

5- İstanbul Yapı, alüminyum giydirme cephe taahhüt işleri yapıyor. Firma teklif grup yöneticisi, şantiye grup yöneticisi ve iş güvenliği mühendisi olmak üzere mimar-inşaat mühendisleri alacak.
0216 389 58 04
[email protected]

6- Re-Max Gayrimenkul, emlak danışmanlığını meslek olarak seçecek, en az 2 yıl satış tecrübesi olan, yüksekokul mezunu, tercihen Beşiktaş, Sarıyer, Şişli ve civarı ilçelerde ikamet eden elemanlar arıyor. Seçileceklere eğitim alma fırsatı verilecek. İlgilenen adaylardan konu hakkında detaylı bilgi için 26-27 Aralık 2009 tarihlerinde yapılacak tanıtım seminerlerine katıkla için CV'lerini [email protected]'a atabilirler
0212 358 39 10

7- Prefi, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, iletişim, koordinasyon ve planlama kabiliyeti yüksek, firma temsil ve ikna yeteneği güçlü, araştırmacı, takipçi ve düzenli, insan ilişkilerinde başarılı, prezentabl, İngilizce, Rusça, Arapça dillerini iyi bilen, yurtiçi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, erkek adayların askerliğini tamamlamış, satış mühendisi (mimar, inşaat mühendisi, işletme) alacak. Fotoğraflı başvurular tercih edilecek.
www.prefi.com.tr

8- Age İnşaat, üniversitelerin inşat mühendisliği bölümünden mezun, çok iyi derecede İngilizce bilen, baraj, regülatör ve HES inşaatlarının proje yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli, MS Office, MS Project, Autocad, Primavera uygulamalarına hakim, seyahat engeli bulunmayan, Ankara'da ikamet eden veya edebilecek, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan inşaat mühendisleri alacak.

9- 2Design, en az 8 yıl deneyimli, uluslar arası proje deneyimi olan ve tercihen İngilizce bilen, uygulama projesi ve detay tecrübesine sahip, ileri düzeyde AutoCad kullanabilen mimar ve proje kaptanı; ayrıca en az 3 yıl deneyimli, uluslar arası proje deneyimi olan, uygulama projesi ve detay tecrübesine sahip, ileri düzeyde AutoCad ve tercihen 3D Max kullanabilen mimar alacak.
0212 278 74 23
[email protected]

10-  Re-Max Diplomat, gayrimenkul danışmanı,olarak yüzde 100 prim sistemiyle çalışıp yüksek kazanç hedefleyen ve 30-55 yaş aralığında, araç sahibi ekip arkadaşları arıyor. Firma Çankaya'da bulunuyor.
0312 447 71 11
[email protected]


Geri Dön