20 / 04 / 2024

10 Milyon Dolarlık Bitcoin Cüzdanı 7 Yıl Sonra Aktif!

10 Milyon Dolarlık Bitcoin Cüzdanı 7 Yıl Sonra Aktif!

Yaklaşık 500 Bitcoin’in 5 ila 7 yıllık bir uykunun ardından bugün saat 16:00'da yaklaşık 500 Bitcoin'in aktif hale geldiği bildirildi.



En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, devam eden ayı piyasası sırasında direnç alanını kıramadı. Bu piyasa koşullarına rağmen, uzun vadeli sahiplerin çoğu dijital varlıklarda yükselişini sürdürüyor ve ayrıca beklenenden yüksek ABD TÜFE verileriyle geri adım attı.

Bununla birlikte, ABD veri düşüşünden sonraki 24 saat içindeki yüzde 7'lik artışın en son balina hareketini tetiklemiş olabileceğini söyledi. Bitcoin 2015 ve 2017 yılları arasında toplandı.

Bitcoin’ler 2015 ila 2017 yılları arasında toplanmış
Bugün, 5-7 yıllık bir uykusuzluk döneminden sonra büyük miktarda Bitcoin'in aktif hale geldiği bildirildi. CryptoQuant yazarı ve piyasa gözlemcisi Maartun, 2015 ve 2017 yılları arasında toplanıp tanımlanamayan cüzdanlara taşınan madeni paraların toplandığını açıkladı.

Yatırımcılar genellikle tokenlerini satmak istediklerinde hareket ettirirler. Piyasadaki devasa balina hareketleri, kripto topluluğu içinde bir korku dalgasına neden oluyor gibi görünüyor.

Varlıkların Ekim 2015 ile Ekim 2017 arasında tahsil edildiği tespit edildi. Bu verilere baktığımızda, değerin 5.800 dolar civarında olduğunu görebiliriz. 500 bitcoin yaklaşık 9 milyon 700 bin dolar değerinde.

Geçen ay Glassnode, geçtiğimiz yıl atıl durumda olan bitcoin arzının 12,5 milyon BTC rekorunu aşarak rekor kırdığını kaydetti. Veriler, bu rakamın dolaşımdaki Bitcoin arzının yüzde 66'sını temsil ettiğini gösterdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön