24 / 04 / 2024

1000 TL pandemi destek ödemeleri başladı! 3 ay boyunca sürecek!

1000 TL pandemi destek ödemeleri başladı! 3 ay boyunca sürecek!

Pandemi sürecinde gelir kaybı yaşayan vatandaşlar için 3 ay boyunca her ay 1000 TL ödeme yapılacak.



Gelir kaybı yaşayan vatandaşlar için 3 ay boyunca 1000 TL olarak destek ödemesi verilecek. Yüzbinlerce vatandaş 3 ay boyunca her ay 1000 TL para yardımı alabilecek.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Koronavirüsle mücadele sürecinde ekonomik anlamda ciddi olarak zorlu süreçlerden geçen vatandaşlar için hükümet destekler vermeye devam ediyor.

1000 TL pandemi destek ödemeleri başladı! 3 ay boyunca sürecek!

Salgından en çok etkilenen kesimlere bakılacak olduğu zaman ilk sırada esnafların yer alması verilecek desteklerin artması konusunda da etkili olacak. 30 Nisan tarihine kadar başvurularını yapamayan vatandaşlar için süreç uzatıldı. Bu sayede vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Başvuru süreçleri e devlet üzerinden yapılırken son başvuru tarihi 30 Nisan tarihine kadar uzatıldı.

1000 TL kira yardımı başvurusu nasıl yapılıyor?

Başvuru yapan herkese 1000 TL ödeme!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön