17 / 05 / 2024

12,25 TL'yi gören gümüşten geri vites! Gümüş yatırımcıları dikkat! Sakın bunu yapmayın

12,25 TL'yi gören gümüşten geri vites! Gümüş yatırımcıları dikkat! Sakın bunu yapmayın

Gümüş fiyatları bu hafta, dolar endeksinin 110 seviyesine gerilemesini fırsat bilerek 12,25 lira seviyesine yükseldi. Ardından fed faiz kararı sonrası geri vitese takarak düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları.



Gümüş fiyatları bu hafta içinde bu senenin rekoruna imza atamaya hazırlacakken tekrar düşüşe geçti. Gümüşün gram fiyatı 12,25 TL seviyesine kadar yükseldi. Ardından açıklanan Fed faiz kararı sonrası piyasalarda resmen depre oldu. Altın ve gümüş gibi kıymetli metaller tek te düşmeye başladı. 

 12,25 TL yi gören gümüşten geri vites! Gümüş yatırımcıları dikkat! Sakın bunu yapmayın

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki düşüş karşısında endişe ederken, güncel gümüş yorumlarını takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının tekrar yükselişe geçip geçmeyeceğini merak ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön