26 / 04 / 2024

14 banka resmen ipleri kopardı! Ziraat, Garanti, Akbank peş peşe açıkladı! Bunu yapan cebine 7.500 lira koyacak!

14 banka resmen ipleri kopardı! Ziraat, Garanti, Akbank peş peşe açıkladı! Bunu yapan cebine 7.500 lira koyacak!

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri Aralık ayında da sürüyor. 14 banka resmen ipleri kopardı... Ziraat, Garanti, Akbank, ING peş peşe açıkladı... Kimliğini kapan 7.500 lirasını almaya koştu...



PROMOSYON NASIL ALINIR?

Karar'da yer alan habere göre, promosyon taahhüdü biten emekliler ister aynı bankadan, isterlerse de başka banka üzerinden promosyon ödemesi alabiliyor. 3 senelik taahhüt süresini tamamlayan emekliler promosyon kampanyasından faydalanabiliyor. Taahhüt süresi süren emeklilerin iptal işlemi ile bankalar kalan promosyon tutarını geri istiyor. Yine verilen bilgiye göre, kalan sürenin iadesi bankaya yapıldıktan sonra başka bir promosyon ödemesi için başvurulabiliyor. 

YENİLERE HIZLI ÖDEME MÜJDESİ

Yine verilen bilgiye göre, yeni emekli olan kişiler bankalardan daha hızlı bir biçimde promosyon alabiliyor. SSK veya Bağ-Kur emeklisi olan vatandaşlar SGK müdürlükleri ya da e-devlet üzerinden tahsis talep ve beyan taahhüt belgesi doldurup söz konusu promosyon ödemelerinden faydalanabiliyor. Emekli Sandığı'ndan emekli olacak olanlar da kuruma verecekleri dilekçe ile beraber maaş almak istediği bankayı da seçebilir. Banka üzerinden imzalanan 3 senelik taahhüt ile beraber promosyon ödemesi de yapılıyor. Promosyon ödemeleri ilk emekli maaşının alındığı tarihten 3 gün sonra hesaba yatırılıyor.

14 banka resmen ipleri kopardı! Ziraat, Garanti, Akbank peş peşe açıkladı! Bunu yapan cebine 7.500 lira koyacak!

YÜKSEK ÖDEME ALMAK İSTEYENLER BUNA DİKKAT

Yine verilen detaylara göre, promosyon ödeme tutarları için güncelleme yapılırken maaş tutarları da yenilendi. Bu kapsamda 3 bin 500 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arasında maaş alan kişiler için ödenecek olan tutarlarda değişiyor. Bazı emeklilerin maaş ödemeleri de tam sınırda yer alıyor. Ocak zamları ile beraber bir üst basamaktaki promosyon ödemesinden faydalanılacak. Bununla beraber Ocak'ta da EYT ve ek gösterge düzenlemeleri de gündemde yer alacak. Böylelikle pek çok kişi emekli olurken emekli sayısındaki artışlar da kampanyalara yansıyacak. Bankasına daha çok müşteri çekmek isteyen bankaların daha yüksek tutarlarda promosyon ödemesi yapacağı bildiriliyor.

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon ödemeleri Aralık ayında da sürüyor. 14 banka resmen ipleri kopardı... Ziraat, Garanti, Akbank, ING peş peşe açıkladı... Bunu yapan cebine 7.500 lira koyacak...


Geri Dön