19 / 04 / 2024

14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den alışveriş yapana sürpriz hediyeler!

14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den alışveriş yapana sürpriz hediyeler!

Novada Outlet Söke, şubat ayı boyunca sürecek büyük bir alışveriş kampanyası başlattı. 14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den en yüksek alışverişi yapan, çift kişilik yemek ve sürpriz hediyeler kazanacak...





14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den en yüksek alışverişi yapan, çift kişilik yemek ve sürpriz hediyeler kazanacak.


 

Sevgililer Gününde her adımda bir hediye

 

Novada Outlet Söke, şubat ayı boyunca sürecek büyük bir alışveriş kampanyası başlattı. 4-24 Şubat tarihleri boyunca sürecek olan etkinlikte alışveriş edenler birçok hediye kazanacak. Sevgililer Günü’nde ise en yüksek alışverişi yapan kişi, çift kişilik yemek ve birçok sürpriz hediye kazanacak.

 

Kampanya boyunca 50–100 TL arası alışverişlerde kupa bardak, bardak takımı; 101–200 TL arası alışverişlerde tepsi, Türk kahvesi makinesi, tava; 201 TL ve üzeri alışverişlerde ise su ısıtıcısı, nevresim takımı hediye olarak dağıtılacak.

 

Ayrıca kampanya boyunca hediyeler dışında 10, 20 ve 30 TL değerlerinde, birçok “Novada Para” dağıtılacak. “Novada Paralar” belirli bazı mağazalarda  nakit para yerine geçecek. Ziyaretçiler ayrıca yaptıkları alışveriş üzerinden ellerinde kalan “Novada Para” tutarında indirim hakkı da kazanacak.

 

Sevgililer Günü Sürprizi

 

Novada Outlet Söke, “Sevgililer Günü”nde de sevgilileri unutmadı.  14 Şubat Sevgililer Günü’nde en yüksek alışverişi yapan kişi, çift kişilik yemek ve sürpriz hediyeler kazanacak.

 

“Sevgililer Günü” boyunca bir de fotoğraf etkinliği olacak. Renkli 70x100 boyutlarında çerçevelerin içine giren çiftler fotoğraf çektirecek. Ayrıca günün anlamına göre hazırlanan konuşma balonlarından oluşan çubuklar ve kalp gözlükleriyle fotoğraflar çektiren ziyaretçilere fotoğrafları anında basıp teslim edilecek.

 

Romantik tatil hediye

 

Bu arada üç hafta sürecek olan kampanyada ayrıca hafta birincisi üç ayrı çifte, Alkoçlar Adakule Hotel’de çift kişilik, 2 gece 3 gün romantik bir tatil hediye edilecek.




Geri Dön