25 / 04 / 2024

Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi!

Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi!

Söke Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri, 14 Şubat ‘ Sevgililer Günü ’ Novada Outlet AVM’nin Lunapark’ın da unutulmaz bir gün yaşadı. Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi...



Novada Outlet’in daveti üzerine Söke Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri, AVM’nin içerisinde bulunan Lunapark’ta doyasıya eğlenip sevgililer günü fotoğraf platformunda çok keyifli dakikalar geçirdiler. Sakinlerin bir kısmı da arkadaşlarını izlemenin keyfini çıkardı.

 

Novada Outlet Söke yetkilileri; ‘’Hilmi Fırat Huzurevi oldukça konforlu tasarlanmış, her türlü ihtiyaçları düşünülmüş ancak yine de huzurevi sakinleri kapalı bir alandalar. Biz de böyle etkinlikler yaparak, onlara farklı bir gün yaşatıyoruz” dedi.

 

SIRADA YETİŞTİRME YURTLARI VAR


Yetkililer, Lunapark’ta gönüllerince eğlenen huzurevi sakinlerinin güvenliklerini sağladıklarını, yanlarına birer refakatçi verdiklerini ve çay saatinde çeşitli ikramlarda bulunduklarını kaydetti.

Novada yetkilileri, huzurevi sakinlerinin çok mutlu olduğunu, bu tür etkinlikleri ilerleyen günlerde de yineleyeceklerini, yakında yetiştirme yurdundaki çocukları da konuk edeceklerini söylediler. 


Geri Dön