19 / 04 / 2024

19 Ekim 2021 altın fiyatları!

19 Ekim 2021 altın fiyatları!

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları geçen hafta üst üste yükseliş göstererek zirveye ulaştı. Altın, dolar kuru ve ons altın etkisiyle yakaladığı yükseliş trendini bugün de devam ettiriyor.



Altın fiyatları yeni haftanın ikinci işlem gününde altının gramı 530 liranın üzerind eişlem görürken ons altın ise bin 777 dolarda konumlanmış durumda. Peki, bugün çeyrek altın, cumhuriyet altını kaç lira?

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; bir süredir yükseliş trendinde olan ons altın ise eski 1.800 dolar seviyesine yakın seyretmeye devam ediyor. Bir ons altının 1.777 dolara yükselmesiyle altının kendisinin değeri yükselirken, iç piyasada altın fiyatları dolar kurundaki artışla yukarı yönlü hareket etti.  Peki, iki yönlü artış sonrası altında son durum ne?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altının fiyatı bugün  533,88 lira seviyelerinde yer alıyor. 

19 Ekim 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı bugün 863 lira, satış fiyatı ise 878 lira.

19 Ekim 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını bugün 3 bin 448 liradan alınırken 3 bin 498 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön