24 / 04 / 2024

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.



EXPO Real'de karar alıcılar, bankacılar, yatırımcılar, proje geliştiricileri, gayrimenkul danışmanları, mühendisler ve planlamacılar, ekonomik bölge ve şehirlerden yetkililer, kurumsal gayrimenkul yöneticileri ve iş geliştirme müdürleri, emlak & yatırım sektörlerinin servis sağlayıcıları ve uzmanlar ile kişisel görüş alışverişleri yaratılacak.


Pazarın tüm bölümlerinden uluslararası üst düzeyde karar vericilerin bir arada olması bunun için en uygun şartları oluşturmaktadır. Yeni iş bağlantıları gerçekleştiriliyor ve firmalar lokayonu ve projeleri eşsiz bir çevrede tanıtıyor.


2015 yılında fuar alanının altı holünde 64 bin metrekare alanda, bin 707 katılımcı ve 38 binin üzerinde ziyaretçi ile gerçekleşen Expo Real fuarında mükemmel ağ oluşturma imkanları ve kazançları projeler ile buluşacak. 



Geri Dön