25 / 04 / 2024

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 9-12 Ekim'de!

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 9-12 Ekim'de!

Buradasınız : Anasayfa > Sektörel Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak! Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak! Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafın




Türkiye'nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak&Gayrimenkul Fuarı sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında bir araya getirecek. 9-12 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar için geri sayım başladı .Konut ve ticari alan talebinin geçtikçe azaldığı bir dönemde gerçekleşecek olan bu fuarda talebin çoğalacağı talimin ediliyor. 


"EKONOMİNİN ÖNCÜSÜ OLDU" 

Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Koordinatörü Remzi Çayır, Ankara'da önemli bir gelişim olduğuna dikkat çekerek "Neredeyse artık her alanda yatırım yapılıyor. Hiç umulmayan bölgeler parlamaya başladı. İnşaat sektörü, ekonomimizin öncü alanı oldu. Dolayısıyla, bu fuarın konut ve ticari alanların arzının gittikçe çoğaldığı bir döneme denk gelmesi önemli. Gayrimenkul sektörünün başkent Ankara'daki en büyük buluşmasına geri sayım başladı" diye konuştu. 



Sabah Ankara


Geri Dön