19 / 04 / 2024

Ankara'da ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Ankara'da ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Ankara'da ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı açıldı. Sadece Ankara’dan değil İç Anadolu ve Ege Bölgesi’nden de firmaların katılığı fuara İran ve Körfez Bölgesi’nden de heyetler ziyaretçi olarak katıldı.



Özellikle Başkent Ankara’da son yıllarda hızla gelişen ve büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar İç Anadolu’nun ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı’nda bir araya geldi.

Sadece Ankara’dan değil İç Anadolu ve Ege Bölgesi’nden de firmaların katılığı fuara İran ve Körfez Bölgesi’nden de heyetler ziyaretçi olarak katıldı. Fuarın açılışına  Ankara  Emlakçılar Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.


ANKARA ESKİ BOZKIR ANKARA DEĞİL!

Ankara Emlakçılar Odası Başkanı Ali Taylan: “Değerli katılımcılar öncelikle Rem Fuarcılığa ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir organizasyona öncü oldukları için. Ankara’da yaşayan halkımıza projeleri birebir tanıma olanağını sağladı tek çatı altında. Özellikle gayrimenkul sektörü çok canlı bir dönemde. Ankara artık o eski bozkır Ankara değil Avrupa Başkenti olan bir şehir. İşte bu fuar inşaat gayrimenkul adına yapılan tüm projelerin toplandığı bir merkez” şeklinde konuştu.


ÜLKE EKONOMİSİNDE İNŞAAT VE GAYRİMENKUL BÜYÜK ÖNEME SAHİP!

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım: “Gayrimenkul ve Emlak ayrılmaz bir ikili. Herkes muhakkak gayrimenkul ile ilintili. Eskiden Ankara deyince akla Kızılay ya da ulus geliyordu. Ama Ankara eski Ankara değil. Artık Etimesgut, Eryaman, Gölbaşı ve Ümitköy cazibe merkezi haline geldi. Her geçen gün de artarak devam ediyor. Biz her zaman bu tarz organizasyonlarda taşın altına elimizi koymaya hazırız. Ülkemiz ekonomisinde inşaat ve gayrimenkul sektörü çok önemli” dedi.


Rem Fuarcılık Genel Müdürü Remzi Çayır; “12 senedir fuarcılıktayız. Bu fuarla ilgili  yoğun talep aldık. Sektörün farklı cepheleri her aşaması var. İran’dan ve körfez ülkelerinden ziyaretçilerimiz var. Bu fuarın gelenekselleşmesi temel amacımız. İnsanlar Türkiye’den Paris’e Dubai’ye gidiyorlar evet haklılar ancak Ankara da es geçilmemeli” açıklamasında bulundu.

Fuarda; “-A ve B sınıfı Konut Projeleri, Plaza, Recidence, AVM Projeleri, Ofis ve Home Ofis Projeleri, İşyeri ve Ticari Gayrimenkul Projeleri, Akıllı Binalar, Villa ve Yazlık Site Projeleri ile Bankalar ve Finans Kuruluşları yer alıyor.



Geri Dön