28 / 03 / 2024

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı

70 inşaat ve gayrimenkul değerleme firmaları ile ilgili resmi kurum ve kuruluşlardan katılımın olduğu fuarda, büyük çoğunluğu Ankara'da inşa edilen çok katlı konut, iş yeri projelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Ankara'nın ilk emlak fuarı başladı!

Ankara'da ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı açıldı. Sadece Ankara’dan değil İç Anadolu ve Ege Bölgesi’nden de firmaların katılığı fuara İran ve Körfez Bölgesi’nden de heyetler ziyaretçi olarak katıldı.

Ankara'da ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Ankara'da ilk Emlak ve Gayrimenkul Fuarı açıldı. Sadece Ankara’dan değil İç Anadolu ve Ege Bölgesi’nden de firmaların katılığı fuara İran ve Körfez Bölgesi’nden de heyetler ziyaretçi olarak katıldı.

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı 9-12 Ekim'de!

Buradasınız : Anasayfa > Sektörel Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak! Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak! Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafın

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı, sektörü 9-12 Ekim'de buluşturacak!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği Rem Fuarcılık tarafından ilk kez organize edilen Emlak & Gayrimenkul Fuarı, sektör liderlerini ATO Congresium Fuar alanında başkent Ankara'da bir araya getirecek.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 27.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 27 milyon 204 bin 200 TL'ye satıyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 10 gün!

2017 yılı Mayıs ayı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisi için son 10 gün kaldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin bu süre içinde ödemelerini yapmaları gerekli..

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Nouralhouda Al tarafından kuruldu.

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Emlak ve inşaat firmaları Ortadoğulu yatırımcılarla buluştu!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren www.emlaksatan.com emlak ve inşaat firmaları ve Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılarla bir araya geldi.

İşte emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri!

1 Mart'ta başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi için ödeme süresi 31 Mayıs akşamına kadar devam ediyor. İşte emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri..

Ulubay Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubay Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Durak, Yusuf Küçük ve Çetin ümit Şerifler ortaklığında kuruldu.

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü devredildi!

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Belediye Meclis kararıyla kapatılarak, hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne devredildi.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baytturk Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytturk Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Fatih'te A. A. A. Fakhry Al Refaı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak ve çevre temizlik vergisi haftaya başlıyor!

2017 vergi takvimine göre gayrimenkuller için emlak ve çevre temizlik vergisi ilk taksit dönemi 1 Mart'ta başlıyor. Vergiler en son 31 Mayıs'ta ödenecek..

2017 emlak ve çevre temizlik vergisi iki hafta sonra başlıyor!

Gayrimenkuller için emlak ve çevre temizlik vergisi her sene ödeniyor. 2017 yılına ait emlak ve çevre temizlik vergisi iki hafta sonra 1 Mart itibariyle başlıyor..

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün açıldı. Şubenin maliyeti ise 1 milyon 725 bin TL.

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı Haberi

Ankara Emlak ve Gayrimenkul Fuarı


Ağırlıklı olarak konut ve iş merkezi projelerinin tanıtıldığı Ankara'nın ilk emlak ve gayrimenkul fuarı başladı. 

ATO Congresium'da yaklaşık 70 inşaat ve gayrimenkul değerleme firmaları ile ilgili resmi kurum ve kuruluşlardan katılımın olduğu fuarda, büyük çoğunluğu Ankara'da inşa edilen çok katlı konut, iş yeri projelerinin yanı sıra enerji tasarruflu akıllı evlerin tanıtımı gerçekleştirildi. 

Fuarın açılışında konuşan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Ali Taylan, Ankara'da böyle bir fuarın düzenlenmesinin kendileri açısından övünç kaynağı olduğunu söyledi. Fuarın gerek tüketiciler gerekse firma sahiplerine büyük fayda sağlayacağına inandığını dile getiren Taylan, "Fuarın önümüzdeki yıllarda büyüyerek devam edeceğini umuyorum" dedi. 

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım da Ankara'nın geçmiş yıllardan farklı olarak daha çok cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti. Fuarı geleneksel hale getirmeyi umduklarını...