25 / 04 / 2024

19 Mayıs Stadyumu millet bahçesi olacak!

19 Mayıs Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Projelerin hızlanacağı bilgisini veren Kurum, 19 Mayıs Stadyumu'nun millet bahçesi olacağını açıkladı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Türkiye’nin ekonomik bir savaş ile karşı karşıya olduğunu belirten Kurum, “Biz en zor günlerimizde hep birlik ve beraberlik içinde hareket ettik. Bunu en son 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’de sokaklarda mücadele ederek gösterdik. Dolayısıyla bu ekonomik savaş da boşa çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, projelerin hızlandırılacağını söyleyen Kurum, “Ekonomik savaş içinde olanlara şunu söylüyorum. Bu milletin tarihine bir baksınlar. Bu millet tarihte, neler yapmış, en zor günde nasıl beraber olmuş, nasıl mücadele etmiş, buna bakıp ona göre hareket etsinler. Biz güçlü ülke olarak inşallah yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve liderliğinde açıkladığı projeleri hızlı şekilde yapacağız. Bunu tüm milletimizin bilmesini istiyorum. Biz projelerimize ve 100 günlük icraatlarımıza aynı şekilde aynı hızla ve aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Samsun'daki projeler hakkında konuşan Bakan Kurum, eski 19 Mayıs Stadyumu’nun bulunduğu alanın millet bahçesi olarak değerlendirileceğini açıkladı. Kurum, “Stadyumun yıkımına başlanacak. Çalışmamız devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Geri Dön