20 / 04 / 2024

1995 yılında Jetkent'in temeli atılmış!

1995 yılında Jetkent'in temeli atılmış!

1995 yılında ''evsizlere ev sloganıyla'' 80 bin konutluk Jetkent Mega Projesi'nin, Beylikdüzü Gürpınar mevkindeki, ilk etabını oluşturan bin konutluk Jetkent 1'in temeli büyük bir törenle atılmış.



1995 yılında Jetkent in temeli atılmış!


Jetkent'in temeli atıldı


    Evsizlere ev sloganıyla 80 bin konutluk Jetkent Mega Projesi'nin, Beylikdüzü Gürpınar mevkindeki, ilk etabını oluşturan 1000 konutluk Jetkent 1'in temeli törenle atıldı. Jet Group Yönetim Kurulu Başkanı M. Fadıl Akgündüz, amaçlarının halkı sömürmek değil, ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, ''Bu büyük bir atılım. En düşük kar marjıyla evleri halka ucuza satacağız. Orta direği de ev sahibi yapmayı hedefliyoruz'' dedi.

    

BİR ANAHTAR FİYATINA İKİ ANAHTAR


    İki yılda tamamlanacak olan Jetkent 1'in 80 binlik konut projesinin ilk adımı olduğunu da ifade eden Akgündüz, şöyle konuştu:

    ''Tavuk su içer, Allah'a bakar, mutlaka biz de ticaret yapıyoruz. Ancak en düşü kar marjı bize yetiyor. Jetkonut Projesi'nde normal bir konut fiyatına aynı zamanda bir de otomobil sahibi olacak vatandaşlarımız. İşte Jetkonut'un espirisi 'Bir anahtar fiyatına iki anahtar...''

    Kalabalık bir davetli topluluğun katıldığı büyük bir törenle temeli atılan Jetkent 1'de, 1000 daire, tenis kortları, yüzme havuzu, kafeterya, otopark, süpermarket ve çocuk oyun sahaları yer alacak.

    Ayrıca daireler doğalgaz ile merkezi ısıtma sistemi, jakuzi, duvardan duvara halı kaplı olarak daireleri, doğalgaz merkezi ısıtma sistemine sahip olacak.


Akşam Gazetesi 8 Ağustos 1995



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön