23 / 04 / 2024

1CoastalCity'nin ilk tanıtımı Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'de gerçekleşecek!

1CoastalCity'nin ilk tanıtımı Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'de gerçekleşecek!

Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece'de hayata geçireceği projesi 1CoastalCity'nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'de gerçekleştirecek. Şirket, projeyi Dubai IPS, Kuveyt Emlak ve Abu Dabi Cityscape'de uluslararası yatırımcılara tanıtacak...




Özyurtlar İnşaat, Büyükçekmece'de hayata geçireceği projesi 1CoastalCity'nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'de gerçekleştirecek. Şirket, projeyi Dubai IPS, Kuveyt Emlak ve Abu Dabi Cityscape'de uluslararası yatırımcılara tanıtacak.



Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği "N" markalı projelerle bugüne kadar 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar inşaat, Büyükçekmece'de inşa edeceği yeni projesi lCoastalCity'nin ilk tanıtımını Kuveyt, Dubai ve Abu Dabi'deki fuarlarda gerçekleştirecek. Fuarlar öncesi İstanbul'da bir toplantı düzenleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "lCoastalCity, Dubai Şehi Al Maktoum'un himayesinde, 8-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai IPS Fuarı'nda lansmana çıkacak. Projemizi ayrıca 7 Nisan'da başlayıp 12 Nisan'da sona erecek olan Kuveyt Emlak Fuarı'nda ve 22-24 Nisan tarihleri arasında Abu Dabi'de yapılacak olan dünyanın takip ettiği en büyük emlak fuarı Cityscape'de tanıtacağız. Yer aldığımız bu fuarlarda lCoastalCity'nin Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemenli yatırımc dardan büyük ilgi görmesini bekliyoruz" dedi. 


3 blokta 208 daire Tamer Özyurt'un verdiği bilgiye göre, Büyükçekmece Gürpınar'da inşa edilen lCoastal City, üç blokta 208 daireden oluşuyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve Penthouse daireler bulunuyor. 1+1 dairelerin fiyatının 169 bin liradan başladığı lCoastal City'de 27 adet de ticari birim yer alıyor. 


Posta Gazetesi 




Geri Dön