20 / 04 / 2024

200 Bin Liradan Ucuza Ev Almak Mümkün! İşte Krediye Uygun O Konutlar…

200 Bin Liradan Ucuza Ev Almak Mümkün! İşte Krediye Uygun O Konutlar…

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulacak olan 120 ay vadeli, krediye uygun banka konutlarının listesi açıklandı...



200 Bin lira ve altında bir fiyata ev almak mümkün. Ziraat Bankası Mart 2022 konut satış listesine eklenen yeni duyurulara ve güncel konut satış listesine göre, 200 bin liranın altında çok sayıda daire bulunuyor.

Ziraat Bankası’nın satışa sunduğu konutlar için tek bir fiyat uygulaması bulunmuyor. Banka, daireleri emsal dairelerden daha düşük fiyatlar üzerinden satışa sunuyor.  Böylelikle ev almak isteyenler için ilk teklif fiyatına çok uygun şekilde ev alma şansı sunuluyor.  Ev almak isteyenler, Ziraat Bankası İntengo sayfası aracılığıyla güncel satış listelerinin tamamına ulaşarak kendi bütçesine uygun evi seçebiliyor.

200 Bin Liradan Ucuza Ev Almak Mümkün! İşte Krediye Uygun O Konutlar…

Kredi İmkanıyla 200 Bin Liradan Ucuz Daire

Ziraat Bankası’nın web sitesi üzerinden 200 bin liradan ucuz dairelerin hangi şehirde olduğu gibi bilgilere ulaşmak mümkün. Ayrıca evlere dair ilk görseller de incelenebilir. Bir bankadan konut satışı yapılması dolayısıyla bankalar, müşterilerine konut kredisi de sunuyorlar. Hatta kredinin kendi konutlarının alımı için kullanılması durumunda daha düşük faiz oranı uygulayabiliyorlar.

Ziraat Bankası da kendi dairelerini almak isteyen müşterileri için düşük faizli kredi imkanı sunuyor. Bankanın müşterisi olanlar online olarak konut alma başvurusunda bulunabilirken, banka müşterisi olmayanlar ise, en yakın banka şubesinden destek alabilir ve açık arttırma için teklif sunabilirler.

Bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri!

Konut sektörü şahlanıyor! Yeni projeler raftan iniyor!


Geri Dön