27 / 04 / 2024

2006 yılında Sinpaş Avangarden satışa sunulmuş!

2006 yılında Sinpaş Avangarden satışa sunulmuş!

2006 yılında Sinpaş'ın Çekmeköy'de inşa ettiği Sinpaş Avangarden Çekmeköy konut projesi satışa sunulmuş. 3 farklı konsept sunan Avangarden Çekmeköy'deki en küçük evin metrekaresi ise 176 metrekareymiş.



2006 yılında Sinpaş Avangarden satışa sunulmuş!


Amsterdam İstanbul'a geliyor!


Sinpaş'ın ''En Avrupai İstanbul'' projesi başlıyor!


Bilirsiniz; tarihte göz kamaştıran tüm medeniyetler su kenarına kurulmuştur. Bu gerçekten ilham alan Sinpaş; suyla bütünleşen ve artık birer marka olan Marenegro, Sealybria, Aqua City, İstanbul Palace gibi pek çok ''Yeni İstanbul'' projelerine bir yenisini daha ekliyor: Avangarden.


Tüm zarifliği ve çekiciliğiyle Çekmeköy'ün hemen girişinde yer alan Avangarden'ın avangart özelliklerini gelin beraber keşfedelim.


Avangarden'da yaşam kalitesini artırmanın temek kuralı, sağlıklı ve konforlu yaşamak. Bu nedenle Sinpaş bu projede, A Club, Adrenalin Campus, Techno-Comfort ve London Eye'ın sunduğu olanakları; Amsterdam Yalıları, Paris Residence ve Londra Tower'ın olağanüstü mimarisiyle birleştiriyor ve size avangart bir kent konsepti sunuyor. Tabi ki, en iyiyle mutlu olabilenler için.


Avangarden'da en küçük evin 176 m2 ve her evin minimum 2 araçlık kapalı otoparkı olduğunu bir kenara not edip, evlerin özelliklerine biraz daha yakından bakalım.


AMSTERDAM YALILARI


Avangarden vadisinin doğal eğimlerinde oluşturulan nehir kıyısındaki Amsterdam Yalıları, Bahçe Yalılar ve Teras Yalılar olarak ikiye ayrılıyor. Bahçe Yalılar; bahçede havuz ve saunalarıyla, çok amaçlı kullanulan süpriz katlarıyla yepyeni bir yaşam vizyonu sunuyor.


PARİS RESIDENCE


Paris Residence; penthouse, bahçe katları ve alışılmış standartların ötesindeki normal katlarıyla size 3 renkli dünya sunuyor. Dev terasındaki yüzme havuzuyla penthouse'lar, bahçesinde dev verandası ve havuzuyla bahçe katlar keşfedilmeye değer.


LONDRA TOWER 


26 katlı Londra Tower'daki evler, büyüklüğüyle bir villa konforunu tek katta sunuyor ve dairesel formda 180° panoramik manzara keyfini salonunuzdan banyonuza kadar yaşatıyor. Bu avangart yaklaşım Tower'ın 25. katındaki London Eye Restaurant&Cafe'de ve A Club'ın sosyal tesislerinde de hissediliyor.


SİNPAŞ AVANGARDEN ÇEKMEKÖY


Sabah 25 Mart 2006



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön