28 / 03 / 2024

2014 çevre yılı oldu!

2014 çevre yılı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, "Kentsel dönüşüm çok popüler ve çok konuşulan bir şey ama aslında 2014 çevre yılımız oldu" dedi. Güllüce yaptığı açıklamada, Bakanlık olarak 2014 yılında yürüttükleri çalışmaları değerlendirdi.




Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, "Kentsel dönüşüm çok popüler ve çok konuşulan bir şey ama aslında 2014 çevre yılımız oldu" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yaptığı açıklamada, Bakanlık olarak 2014 yılında yürüttükleri çalışmaları değerlendirdi. Kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşların rızasıyla yürütüldüğünü anımsatan Güllüce, 2 seçim sürecinin yaşanmasına rağmen geçen yılki faaliyetlerin beklentilerinin üzerinde gerçekleştiğini, tahminlerinin aşıldığını dile getirdi. 

Güllüce, kentsel dönüşüm çalışmalarının 2015'te hem hızlanacağını ve hem de daha da artacağını düşündüğünü vurguladı. 


BAŞARILI GEÇTİ 

Güllüce, önceki bakanların da çevre konusunda gayretleri bulunduğuna dikkat çekerek, kendisinin de bunun devamını sağladığını anlattı. "Kentsel dönüşüm çok popüler ve çok konuşulan bir şey ama aslında 2014 çevre yılımız oldu" diyen Güllüce, "Fazla aktarılmadığı için belki sokakta böyle bilinmiyor. 

Hem şehirciliği hem de çevreyi paralel götürüyoruz. Çevre noktasında dünyada iddialı olmaya doğru gidiyoruz" şeklinde konuştu. 



Bursa Hakimiyet


Geri Dön