26 / 04 / 2024

2018 emlak sektörü için çok hareketli olacak!

2018 emlak sektörü için çok hareketli olacak!

Kayseri'de gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya'da katıldı. 



Sabah Gazetesi'nin Kayseri'de düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na Artaş İnşaat’ın patronu Süleyman Çetinsaya'da katılım gösterdi. Zirve'ye katılan Çetinsaya hem sektör adına hemde kendi şirketi adına açıklamalarda bulundu. 

 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, daha sağlıklı, planlı ve yaşanabilir kentler için kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını dile getiren Çetinsaya, yerel yönetimlerin ve özel sektör işbirliğiyle büyük bir dönüşüm hareketinin başlatılması gerektiğini de dikkat çekti. 

 

Süleyman Çetinsaya, "Bu dönüşümün en güzel örneklerinden biri de Kayseri'deki Sahabiye Kentsel dönüşüm projesi. İşlevselliğini kaybetmiş, büyük alt yapı sorunlarıyla karşı karşıya kalmanın yanı sıra deprem ve afet riski taşıyan Kayseri merkezde ki bu bölge başlatılan dönüşümle modern yaşam alanlarına dönüşüyor" dedi. 

 

İnşaata güven tam
Yeni projeler hayata geçireceğini açıklayan Çetinsaya,  "Türkiye İstatistik Kurumu 1 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında ülke genelinde satılan konut sayısını 654 bin 363 olarak açıkladı. Bu yükselişin 3. ve 4. çeyrekte de devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu. 

 

Vatandaşların gayrimenkul yatırımlarına güveninin tam olduğunu kaydeden Çetinsaya, 2018 yılının inşaat sektörü için daha da hareketli geçeceğini aktardı. 

 

Markalı konuta talep fazla 
Çetinsaya; "İnsanlarımız sosyal donatılarıyla, güvenliğiyle, kalite ve konforuyla nitelikli ve markalı konutları daha fazla talep ediyor. Gelecek dönemde de bu talebin artacağı kanaatindeyim. Artaş İnşaat olarak bizler de tüm projelerimizde sürdürülebilir bir kalite anlayışıyla yatırımcılara en yeni teknolojiyi kullanarak maksimum faydayı sağlayacak konutlar üretiyoruz'' şeklinde konuştu. 

 


Geri Dön