25 / 04 / 2024

2018 yılında ev'lenen ünlüler!

2018 yılında ev'lenen ünlüler!

Gayrimenkulü geleceğin yatırımı olarak gören birçok ünlü Türkiye'nin ve dünyanın bir çok noktasından ev alıyor. Bizde 2018 yılında ev alan ünlüleri sizler için derledik...



Birçok ünlü isim kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcılar, mankenler, oyuncular, sunucular ev almak için sıraya girmiş durumda. 

Gayrimenkulü geleceğin yatırımı olarak gören ünlüler, Türkiye'nin ve dünyanın bir çok noktasından ev sahibi oluyor. Bizde 2018 yılında ev alan ünlüleri sizler için sıraladık. 

1- Kendall Jenner Sunset Strip'te 6.5 milyon dolara ev aldı!

Genç model Kendall Jenner "Kıyafetlerim sığmıyor" diyerek Sunset Strip'te 6.5 milyon dolar değerinde bir ev aldı.

2- Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan Kim Kardashian ve Kanye West Miami’den 14 milyon dolara bir ev satın aldı. 18 katlı, şehrin ünlü Faena House binasından satın aldıkları ev 470 metrekare. Dairede, dört yatak odası, beş banyo ve bir de teras yer alıyor. 

3- Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan lüks villa aldı!

İspanyol aşkı uğruna son iki yıldır İbiza’da yaşayan Yasemin Kozanoğlu, DJ'likten kazandındığı para ile gayrimenkul yatırımı yapıyor. Sosyetik güzelin bölgeden 500 bin euro’ya villa aldığı iddia ediliyor.

3- Demet Evgar Datça’ya yerleşiyor!

‘Avlu’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Demet Evgar, günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için İstanbul’u terk etti. Güzel oyuncu, Ege’nin incisi Datça’dan yeni bir ev aldı. 

4- Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı. Sosyal medya sayfasında ev eşyalarını paketlerken fotoğraf paylaşan türkücü, 'Günaydınlar efendim, herkese hayırlı haftalar. Bizde durum bu taşınma telaşı' şeklinde yazdı.

5- Zeynep Eronat Almanya'dan 800 bin TL'ye ev aldı!

'Masal Çiçeği' adlı diziyle ekranda olmaya hazırlanan usta oyuncu Zeynep Eronat, yatırımını Almanya'da yaptı. Usta oyuncu Zeynep Eronat, 800 bin TL'ye Almanya'dan yeni bir daire aldı. Bu şehirde olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Eronat,  İstanbul-Almanya arasında mekik dokumaktan kurtuldu. 

6- Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla yeni bir ev aldı. Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

7- Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den daire aldı!

Ünlü müzisyen, besteci ve yapımcı Cem Adrian, Mahall Bomonti İzmir’den yeni bir ev aldı. İzmirliler’i çok sevdiğini belirten Adrian, İzmir’e yaptığı yatırımın heyecanını anlattı.

8- James Dyson, 74 milyon dolara malikane aldı!

İngiliz ev aletleri üreticisi Dyson'un sahibi James Dyson 74 milyon dolara malikane satın aldı. ABD'nin New York kentinde bulunan ultra lüks bir rezidansın 820 metrekare olduğu öğrenildi.

9- Justin Timberlake Manhattan manzaralı 7 odalı daire aldı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake yaşadığı lüks eviyle de gündeme geliyor. Timberlake, sıra dışı ve renkli kişiliğini yaşam alanına da yansıtıyor. 7 odasıyla devasa bir büyüklüğe sahip olan Justin Timberlake’in evi konforlu bir yaşam imkanı sağlıyor. 

10- Tolgahan Sayışman Çekmeköy’de 4.5 milyon TL'ye villa aldı!

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı. 4 katlı villanın dekorasyonu ise Almeda Abazi'ye ait.

11- Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı!

Arabesk müziğinin güçlü sesi Serkan Kaya,  Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı. Kaya, "Burası amazon gibi bir ada, çok seviyorum. O yüzden Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldım. Burası benim ikinci vatanım. Burada bir klip daha çekeceğim" diye konuştu.

12- Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini aldı. Gayrimenkule yatırım yapan ünlü isim 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira ödedi.

13- Floyd Mayweather Las Vegas'ta ev aldı!

Emekli boksör Floyd Mayweather, Las Vegas'tan 10 milyon dolara yeni bir daire aldı. 41 yaşındaki emekli boksörün yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı.

14- Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı! 

Sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane satın alan Kylie Jenner, Beverly Hills'teki yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

15- Burcu Şendir iki ev birden aldı!

Modacılığa soyunan Burcu Şendir, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Şendir, iki ev birden aldı. Şendir'in evlerinden biri  İstanbul İstinye'deki Nidapark'ta, diğeri Bodrum Gündoğan’da bulunuyor.

16- Didem Uzel New York'tan ev aldı!

Eski model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çİft yeni evleri için 3 milyon dolar harcadı.

17- Feryal Gülman Bodrum ve İstanbul'dan 7 milyon liralık 2 ev aldı!

Sosyetik isim Feryal Gülman, mimarlığını üstlendiği Bodrum ve İstanbul’daki iki ayrı proje karşılığında toplam 7 milyon değerinde iki ev satın aldı. Gülman'ın Bodrum'daki evinin değerinin 560 bin euro yani yaklaşık 4 milyon lira, İstanbul'daki villasının 3 milyon lira olduğu açıklandı.

18- Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu. Diyarbakırspor'da forma giyen futbolcu Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini söyleyen Selin Ciğerci, boynundaki 5'i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine, "Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı" cevabını verdi.

19- Serdar Ortaç Kıbrıs'tan villa aldı!

Miami’den sonra ikinci yatırımını Kıbrıs'a yapan Serda Ortaç, kesenin ağzını açtı. Ortaç'ın toplam 7 odası ve yüzme havuzu bulunan ev için 200 bin dolar ödediği öğrenildi. 

20- Merve Özbey Çekmeköy ve Pendik'ten ev aldı!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde yatırım amaçlı iki adet daire satın aldı. Çekmeköy ve Pendik’ten ev alan Özbey, 1 milyon TL ödedi.

21- Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL harcadı.

22- Sabina Fluxa Yalıkavak’tan ev aldı!

İspanyol işadamı Miguel Fluxa’nın kızı Sabina Fluxa, Bodrum'dan ev aldı. Fluxa, 630 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 150 bin dolar ödedi.

23- Kuşum Aydın, annesine 1 milyon TL'lik ev aldı!

Şarkıcı Kuşum Aydın annesine 1 milyon TL değerinde deniz manzaralı bir ev aldı.

24- Evrim Akın Güneşli'den ev aldı!

Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu ve sunucu Evrim Akın, Güneşli'den 4 oda 1 salon bir daire aldı. Yeni evinin, güzel oyuncuya 750 bin TL'ye mal olduğu söyleniyor.

25- Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

26- Hakan Altun Bodrum’dan ev aldı!

Doğaya sığınan ünlülere bir yenisi daha eklendi. Mandıra Filozofu filmini izleyen ünü sanatçı Hakan Altun Bodrum'dan ev satın aldı. Bodrum'dan ev aldığını dile getiren Hakan Altun, yorulduğu zaman orada tatil yapacağını söyledi. 

27- Tarkan Almanya'dan daire aldı!

Tarkan eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire aldı. Yakışıklı pop yıldızı, eşi Pınar Tevetoğlu'na doğum hediyesi olarak Almanya Köln yakınlarındaki Alzey'de daire alıp tapusunu da eşinin üzerine yaptı. 

28- Gülse Birsel Bodrum'dan ev aldı!

Jet Sosyete’nin senaristi-oyuncusu Gülse Birsel, parasını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Bodrum'dan 5.5 milyon TL'ye yeni bir ev aldı.

29- Dikran Masis ve Yasemin Masis İngiltere'den ev aldı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden işadamı Dikran Masis ve mimar Yasemin Masis, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinden ev aldı. Çift, evleri için 38 milyon 500 bin lira ödedi.

30- Justin Bieber nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada'dan ev aldı!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada Ontario'dan ev aldı. 24 yaşandaki Justin Bieber, yeni malikane için 30.5 milyon TL ödedi. Malikanenin bahçeleriyle birlikte 408 metrekare olduğu biliniyor.

31- Alp Kırşan Bodrum'dan 1 milyon euroluk villa aldı!

Türk dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, Bodrum’da 1 milyon euroya yatırım amaçlı villa satın aldı. İddiaya göre, aynı ev için daha önce Gülşen kapora vermişti. Bodrum Bitez'deki Poyraz Ada Konakları'ndan bir villa satın almaya karar verdiği villayı Alp Kırşan satın aldı. 

32- Sezen Aksu Balat'tan ev aldı!

Sezen Aksu'nun  Kanlıca'dan Balat'a taşınacağı gündemde...  Kanlıca'da oturan Sezen Aksu'nun Balat'tan tarihi bir ev satın aldığı iddia edildi. 

33- Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı. Ünlü şovmen evler için toplam 760 bin TL ödeme yaptı.

34- Seda Sayan Sapphire Rezidans’tan lüks daire aldı!

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı. İstanbul’da 30’a yakın daire sahibi olduğu iddia edilen Sayan, listesine yeni bir ev daha ekledi.

35- Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı.  Evcil hayvanlarıyla yaz aylarında taşınmayı planladığı yeni evini 700 bin TL verdiği ve evin dekoruna da 100 bin lira para harcadığı gelen bilgiler arasında.

36- Tuvana Türkay Londra’dan ev aldı!

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, yazın dil kursu için gittiği Londra’dan bir ev satın aldığını söyledi.

37- Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

38- Gulu Lalvani ve Semiras Pekkan oğullarına Londra’dan ev aldı!

İşadamı Gulu Lalvani ve Semiras Pekkan oğulları için kesenin ağzını açtı. Lalvani, Zoran’a 30. yaş gününde Londra’da 10 milyon Euro'luk lüks bir daire aldı. Phuket, Londra, İsviçre'nin lüks bölgesi Gstaad ve New York gibi birçok yerde süper lüks evleri olan Hint asıllı İngiliz işadamının oğluna aldığı dairenin fiyatı dudak uçuklatıyor.

39- Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e 700 bin TL'lik villa!

Şarkıcı Kaan Tangöze 2 sene önce boşandığı Seçkin Piriler ve küçük oğulları için Bodrum Gündoğan’daki siteden 700 bin TL'Lik yazlık aldı.

40- Andrea Agnelli, Deniz Akalın için 10 milyon euroluk villa aldı!

Ronaldo'yu 117 milyon euro'ya transfer ederek gündem olan Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın'a 10 milyon euroluk villa aldı.

41- Victoria Swarovski Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa aldı!

Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria Swarovski, Bodrum'a geldi. Swarovski'nin Bodrum'dan 3 milyon euroya villa aldığı öğrenildi.

42- Acun Ilıcalı Kuruçeşme'den ev aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı ve kızları Melisa'nın yaşamaları için Boğaz'dan ev aldı. Ilıca'nın aldığı evin fiyatının 40 milyon lira olduğu öğrenildi.

43- Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

44- Corinna Schumacher 30 milyon Euro'ya ev aldı!

Eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, 15 bin metrekare arazi üzerinde bulunan villa aldı. Corinna Schumacher ev için 30 milyon euro ödedi.

45- Jay Leno, Rhode Island'dan 13.5 milyon dolara ev aldı!

Amerikalı stand-up yıldızı Jay Leno, Rhode Island'daki New Port bölgesinden okyanus kıyısında yaklaşık 13.5 milyon dolarlık malikane aldı. 14 yatak odalı 17 banyolu evin büyüklüğü bin 500 metrekare.

46- Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

47- Beren Saat ve Kenan Doğulu Los Angeles’tan lüks ev aldı!

Beren Saat-Kenan Doğulu, Los Angeles’ta değeri 1 milyon 200 bin dolar olan lüks bir müstakil ev satın aldı. Çift, dekorasyon için de 50 bin dolar masraf ettiler. 

48- Emre Altuğ'un annesinin evini Semiha Yankı aldı!

Şarkıcı Emre Altuğ’un iki yıl önce yaşamını yitiren annesi Gülçin Altuğ’un Çeşme’deki evini Semiha Yankı satın aldı. Semiha Yankı, 1.5 milyon TL ödediği konuşulan evin fotoğraflarını Instagram hesabında da paylaştı.

49- Mesut Özil Alaçatı’dan 1 milyon euro’ya villa aldı!

İngiltere’nin Arsenal takımında top oynayan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor. Mesut Özil'in İngiltere'deki 35 milyon euro değerindeki (yaklaşık 192 milyon lira) malikanesi de oldukça ihtişamlı olarak biliniyor. 

50- İlber Ortaylı Ayvalık'tan taş ev aldı!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde içinde köy evi bulunan 850 metrekare arsa ile 8 dönümlük bir arazi satın aldı.

51- Oprah Winfrey Orcas Adası'nda 8 milyon dolara ev aldı!

Ünlü TV yıldızı Oprah Winfrey, tam 8 milyon dolar saydı ve arazisiyle birlikte kocaman bir malikaneye sahip oldu. 64 yaşındaki Winfrey'in 8.275 milyon dolar vererek satın aldığı bu muhteşem malikane, Seattle ile Vancouver arasındaki Orcas Adası'nda yer alıyor.

52- John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta 6.7 milyon Pound'a yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası bulunuyor. 

53- Selçuk Yöntem 2 milyon liraya ev aldı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem Philippe Starck’ın imzasını taşıyan projeden ev satın aldı. Daireye 2 milyon dolar ödeyen ünlü oyuncu Yöntem, yeni evine birkaç ay içinde taşınacak. Yöntem'in yeni evi 212 metrekare.

54- Emily Ratajkowski 2 milyon dolara ev aldı!

Son dönemin en gözde modellerinden olan Emily Ratajkowski kazancının büyük bir kısmını yeni evine yatırdı. Emily Ratajkowski'nin 2 milyon dolarlık yeni evi 1846'da inşa edildi.

55- Quaresma, Çeşme'den 5.5 milyon TL'ye taş ev aldı!

Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isteyen ve Türkiye’de yaşamak isteyen Quaresma, Çeşme'den 5.5 milyon TL'ye ev aldı. Ricardo Quaresma da Çeşme'den ev alan futbolcular kervanına katıldı.

56- Berk Suyabatmaz'dan Burcu Esmersoy'a 1.5 milyon liralık daire!

Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz Çarşamba günü evleniyr. Ünlü çift Miami-Brickell’da 1 oda 1 salon daire satın aldı. Dairenin fiyatı ise 350 bin dolar (yaklaşık 1.5 milyon lira)

57- Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

58- Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı. Okan Tower'da daire fiyatları 500 bin dolardan başlıyor, 5 milyon dolara kadar çıkıyor.

59- Laurene Powell Jobs,San Francisco'dan 16.5 milyon dolara ev aldı!

Teknoloji firması Apple'ın kurucusu Steve Jobs vefat ettikten sonra 'patroniçe' olarak anılmaya başlanan dul eşi Laurene Powell Jobs, San Francisco'da 575 metrekarelik bir malikane satın aldı. 

60- Hadise Bodrum Novron Sitesi'nde 2 milyon Euro’ya villa aldı!

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

61- Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti Pablo Escobar’ın evini aldı!

Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti artık, daha önce ünlü uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar’a ait Miami’deki evde yaşayacak.

62- Avukat Altın Mimir Yooistanbul’dan ev aldı!

Türkiye’nin tanınmış avukatlarından biri olan Altın Mimir 45. Yaş Günü’nü; çok sevdiği iş ve sanat dünyasından dostlarıyla birlikte kutladı. 

63- Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu. Şehirde mütevazı evlerin fiyatları 500 bin Euro’dan (2 milyon 350 bin TL) başlıyor.

64- Ali Sunal Fenerbahçe'den 5 milyona ev aldı!

Ünlü oyuncu Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade ile 23 Mart'ta nikah masasına oturacak. Sunal, Fenerbahçe'de eşi ile birlikte oturacağı eve 5 milyon TL ödedi.

65- Sıla Galata'dan 4.5 milyon TL'ye ev aldı!

İstanbul Galata'da beğendiği iki oda bir salon eve sığamayan şarkıcı Sıla, yandaki daireyi de almak için, 4.5 milyon lirayı gözden çıkardı.

66- Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyona ev aldı!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya Los Angeles'ta 2 milyon TL değerinde bir ev satın aldı. Sarıkaya dizi ve reklam anlaşmalarından kazancını gayrimenkule yatırıyor. Türkiye’nin iyi kazanan yeni nesil oyuncuları arasında başı çeken Serenay Sarıkaya 26 yaşında hatırı sayıyır bir servete sahip..

67- Fulya Zenginer 1.5 milyon TL’ye ev aldı!

Fulya Zenginer, annesini rahat ettirmek için 1.5 milyon TL’ye ev aldı ve dekorasyon için 150 bin TL harcadı.

68- Ali Ağaoğlu dede oldu! İlk toruna lüks daire!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun oğlu  Alican Ağaoğlu ile Miray İskilipli'nin çocuğu oldu. Çift dün kızları Alin'i kucağına aldı...

69- Özcan Deniz annesine 2,5 milyon liraya villa aldı!

Özcan Deniz geçtiğimiz hafta annesi Kadriye Deniz'e oturduğu sitede 2,5 milyon liraya villa satın aldı. Ünlü şarkıcı doğumdan sonra eşinin yalnız kalmasını istemiyor.

70- Eda Taşpınar Miami'den 250 bin dolara ev aldı!

Sosyetik güzel, stil ikonu Eda Taşpınar, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Eda Taşpınar, 250 bin dolara Miami'den ev aldı.

71- Ebru Polat Miami'den ev aldı!

Şarkıcı Ebru Polat, Miami'den ev aldı. Polat Ocean Drive'da bulunan 1 oda 1 salon dairesi için 220 bin dolar ödedi. 

72- ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

73- Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

74- Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Nuran IŞIK/Emlakkulisi.com

2017'de hangi ünlü nereden gayrimenkul aldı?


Geri Dön