26 / 04 / 2024

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

Belediyeler, STK’lar, kaymakamlık ve valilikler gibi pek çok çeşitli kurumun yanında bireysel yardımlarda özellikle Ramazan’da bir hayli artış gösteriyor. 23 Mart tarihinde başlayacak Ramazan için yardımlar da dağıtılmaya başladı. İşte e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu...



Pek çok vakıf, dernek ve belediyeler Ramazan kolisi yardımı gerçekleştiriyor. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kızılay, Vakıflar Genel Müdürlüğü gibi kamu kurum ve kuruluşları Ramazan kumpanyası yardımı yapan kuruluşlardan bazıları olarak yer alıyor.

2023 e-Devlet Ramazan kolisi yardımı başvurusu! Hemen başvurun!

Ramazan Kolisi, genellikle yardım kuruluşları, dernekler, vakıflar, belediyeler ve hükümetlerce ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmak üzere hazırlanır. Bu yüzden, Ramazan kolisi başvurusunda bulunmak için ilk olarak bu kuruluşların internet sitelerini veya yerel merkezlerini ziyaret edebilirsiniz.

Belediye, vakıf, dernek ya da diğer kurum ve kuruluşların erzak yardımından faydalanmak isteyen kişilerin e – Devlet’ten de taleplerini iletmeleri sağlanıyor. Bu doğrultuda e – Devlet Kapısı’na giriş sağlayarak "Sosyal Yardım Başvuruları" ekranından ihtiyaç sahipleri T.C. kimlik numarası ve diğer bilgileriyle başvuru yapabilirler.

RAMAZAN KOLİSİ YARDIMI BAŞVURUSU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

İşte detaylar...


Geri Dön