25 / 04 / 2024

2023 model Audi e-tron Sportback'te son durum ne? İşte Audi e-tron Sportback 26 Mart 2023 fiyat listesi

2023 model Audi e-tron Sportback'te son durum ne? İşte Audi e-tron Sportback 26 Mart 2023 fiyat listesi

Audi e-tron Sportback'in Mart ayı fiyatı açıklandı! Peki Audi e-tron Sportback kaç TL oldu? İşte Audi e-tron Sportback'in 26 Mart 2023 fiyat listesi...




Audi e-tron Sportback Mart ayında ne kadar oldu? İşte Audi e-tron Sportback'in güncel fiyatı ve özellikleri...

Hem geniş bir SUV hem de elektrikli olan Audi e-tron Sportback, 300 kW'a kadar güç ve 399 km'ye kadar menzil sunuyor. Audi e-tron Sportback  hem evde hem de yolda şarj edilebiliyor. Şarj süreleri şarj istasyonlarında kullanılan volta göre farklılık gösterebiliyor. 

Tasarım olarak da beğeni toplayan Audi e-tron Sportback etkileyici sportif görünümüyle tüm gözleri ilk andan itibaren üzerine çekmeyi başarıyor. Eşiklerdeki atletik tasarım detayları, aşağıya monte edilen pili ortaya çıkarırken görsel bir ağırlık merkezi oluşturuyor.

Audi e-tron Sportback'in iç kısmında, üst düzey dijital teknolojiler, yüksek konforla bir araya geliyor. Ayrıca Audi e-tron Sportback son teknolojiyle donatılırken  sürücüye yardım edecek pek çok özellik sunuyor.

Peki Audi e-tron Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi e-tron Sportback'in teknik özellikleri ve 26 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön