25 / 04 / 2024

Motorin ve benzinde indirim... İşte 21 Mart 1 litre mazot ve benzin fiyat listesi!

 Motorin ve benzinde indirim... İşte 21 Mart 1 litre mazot ve benzin fiyat listesi!

Geçtiğimiz haftalarda yükselen Brent petrol fiyatları, motorin ve benzine peş peşe zam gelmesine neden olmuştu. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yükselen petrol fiyatları, hızla gerilemeye başlamış, benzin ve motorinde de ard arda indirimler gelmişti. İşte benzin ve motorinde 21 Mart fiyat listesi...



1 litre benzin ve mazotun fiyatları 21 Mart 2022 Pazartesi günü merak ediliyor. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen indirimlerin ardından motorinin litre fiyatına 1 Türk lirası 96 kuruş zam gelmişti. Son 2 haftanın en düşük seviyesi olan 100 dolarlık psikolojik bandın altına inen Brent petrol fiyatlarının ardından, benzin ve motorinde indirime neden olması bekleniyordu. Önceki gün 2,38 Türk liralık motorin indiriminin ardından bugün hem motorin hem de benzin için indirimler bekleniyor…

MOTORİN VE BENZİN İNDİRİMLER

2 haftanın en düşük seviyesi olan 100 dolarlık psikolojik bandın altına çekilen Brent petrol fiyatlarının, başta motorin ve benzin olmak üzere akaryakıt fiyatlarının aşağı çekilmesine neden olması bekleniyordu. Önceki gün 2,38 Türk liralık motorin indiriminin ardından bugün benzin ve de motorin için indirim kararı verildi.

 Motorin ve benzinde indirim... İşte 21 Mart 1 litre mazot ve benzin fiyat listesi!

BRENT PETROL SERT DÜŞTÜ!

133 dolarlardan yüzde 25’in üzerinde değer kaybına uğrayan Brent petrol, 100 dolarlık psikolojik seviyeden de yönünü aşağı kırdı ve 2 haftanın en düşük seviyesi olan 97,5 dolara kadar geriledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön