19 / 04 / 2024

21 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, ons altın kaç TL? İşte kritik hafta öncesi altın fiyatları!

21 Mayıs 2023 çeyrek altın ne kadar? Gram altın, ons altın kaç TL? İşte kritik hafta öncesi altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.259,21 liradan satılıyor. 21 Mayıs 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 21 Mayıs altın fiyatları!



21 Mayıs Pazar günü altın fiyatları, ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merak edilmektedir. Ancak piyasalar kapalı olduğu için çeyrek ve gram altın fiyatları, Cuma günkü kapanış değerleri üzerinden işlem görmektedir.

Bugün, ons altın fiyatı 1.977,6 dolar seviyesine yükselmiştir. Cuma gününü artışla tamamlayan altın fiyatları, milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılmaktadır.

Geçtiğimiz hafta, altın fiyatları rekor seviyelere yaklaşırken, gram altın ise 1.500 lira seviyesine yaklaşmıştır. Seçimlerin ikinci tura kalması ve Fed'in faizlerle ilgili açıklamaları, altın fiyatları üzerinde baskıyı artırmıştır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön