20 / 04 / 2024

25 binanın boşaltıldığı Esenyurt'ta kriz masası kuruldu!

25 binanın boşaltıldığı Esenyurt'ta kriz masası kuruldu!

İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve çatlaklar oluştu. Olay sonucunda 25 bina tahliye edildi. Olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.



İstanbul Esenyurt'ta iki sokakta ve bazı yapılarda çökme ve meydana geldi. Olay sonucunda 25 bina tahliye edilirken olayla ilgili kriz masası da oluşturuldu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Güzelyurt Mahallesi’nde yer alan Orhangazi Caddesi’nde yer alan bir binada var ve yollarda çatlakların oluşması nedeniyle tedbir amaçlı cadde üzerinde bulunan binalarda ve iş yerlerindeki vatandaşlar tahliye edildi. Tahliye işlemi sonrasında vatandaşların bir kısmı çevrede bulunan otellere yerleştirildi.

Gece boyunca ekiplerin çalışmalarının sürmesiyle yakında yer alan bir okulda da konuyla ilgili kriz masası oluşturuldu. Meydana gelen çatlakların kesin nedeni henüz bilinmiyor. Günün ilk ışıklarında olay yeri ve çevresi havadan drone ile de görüntülendi.

25 binanın boşaltıldığı Esenyurt ta kriz masası kuruldu!

KAĞITHANE’DE 1 BİNA ÇÖKTÜ, 24 BİNA BOŞALTILDI

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Akıcı Sokak'ta 4 katlı bir bina çökmüştü. Çöken bina ile birlikte iki tane otomobil de bina enkazının altında kaldı. Çökmenin ardından aynı sokakta bulunan 24 bina için de yıkım kararı verildi. Binalar boşaltıldı, bölgede birçok vatandaş evsiz kalmıştı.
 


Geri Dön