25 / 04 / 2024

26. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

26. İzmir Mobilya Fuarı açıldı!

İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO) Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. 26. kez düzenlenen fuarda, sektörün 192 firması 200'den fazla markayı görücüye çıkardı. Fuar, 25 Şubat'ta sona erecek..



Türkiye'nin önemli sektörel organizasyonları arasında yer alan ve Efor Fuarcılık tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenen  İzmir  Mobilya Fuarı (MODEKO) İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda açıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen'in katılımıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki açılışta, dünya mobilya tasarım trendlerini belirleyen firmaların ürettiği ürünler sergilendi. Sırrı Aydoğan "Her sene daha da büyen bir fuar. Gelecek yıl yeni fuar alanımızda çok daha büyük bir katılım olacağından eminim. Hayırlısı olsun" dedi. Modern, klasik, eskitme, modüler mobilyalar ile masa, sandalye, kanepe, koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis, mutfak mobilyalarının yer aldığı fuarda 200'den fazla markayı temsil eden 192 firmanın ürünleri görücüye çıktı. 


ETKİNLİKLER YAPILACAK 

Yarışmalar ve etkinliklerinde gerçekleşeceği fuar tatlı rekabetlerin yaşanmasını da beraberinde getirecek. 25 Şubat 2015 tarihinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda başlayacak MODEKO 2015 İzmir Mobilya Fuarı ilk dört gün 11.00-20.00 saatleri arasında son gün ise 19.00'a kadar ziyaret edilebilecek. 


Sabah


Geri Dön