29 / 03 / 2024

29 Mart 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? Bilezik fiyatlarında son dakika!

29 Mart 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? Bilezik fiyatlarında son dakika!

Yatırım yapmak ve tasarruf etmek isteyen milyonlarca vatandaş, sabahın erken saatlerinden itibaren Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırıyor. Altının gramı şu dakikalarda 916 liradan işlem görürken bilezik fiyatları ne oldu? 22, 18 ve 14 ayar bilezik bugün kaç TL?



Altın fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Bir gram altın güne 922 liradan başlarken, gün içerisinde düşüşe geçerek şu anda 916 liradan işlem görüyor. Peki  bilezik fiyatlarında son durum ne? 24, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL oldu?

 29 Mart 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? Bilezik fiyatlarında son dakika!

Milyonlarca vatandaş altın fiyatları ile birlikte bilezik fiyatlarını da araştırıyor. Düğün, nişan için bilezik almak isteyenler  bilezik fiyatlarının kaç lira olduğunu sorgulatıyor. Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili İstanbul'daki müzakerenin devam etmesi ile olumlu haberlerin gündemde olması altın fiyatlarını etkiledi. Peki, 24 ayar, 18 ayar, 14 ayar bilezik fiyatları kaç lira? İşte 29 Mart 2022 bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön