19 / 04 / 2024

299 liraya uçak bileti! İşte kampanya koşulları

299 liraya uçak bileti! İşte kampanya koşulları

AnadoluJet, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sınırlı sayıdaki yurt içi uçak biletini 299 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıyor. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şart ise bileti 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasına biletlemek.



Türk Hava Yolları'nın geçtiğimiz günlerde uyguladığı 299,99 liradan başlayan uçak bileti kampanyasının ardından AnadoluJet'ten de bir hamle yapıldı. Türk Hava Yolları'nın prestijli markası AnadoluJet, tüm iç hat uçuşlarında 299 liradan başlayan fiyatlarla avantajlı biletleri satışa çıkarıldı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan duyuruya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden faydalanmak isteyen yolcular, 9 ve 10 Ağustos 2022'de satın alacakları biletlerle 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299 liradan başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edebilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön