29 / 03 / 2024

3 bin TL hediyeli Bosch XXL buzdolabı fırsatını kaçırmayın! Bosch 19 Eylül 2022 fiyat listesi!

3 bin TL hediyeli Bosch XXL buzdolabı fırsatını kaçırmayın! Bosch 19 Eylül 2022 fiyat listesi!

Bosch sonbahar kampanyası ile evlere şenlik getirdi. Bosch XXL Bozdolapları, kampanya kapsamında 2.999 TL değerinde Serie 4 Toz torbasız Süpürge hediye. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. Bosch XXL Bozdolapları, 2,999 bin TL değerindeki hediyesiyle birlikte 19 Eylül 2022 fiyat listesi…



XXL kapasiteli buzdolapları büyük aileler ve haftalık market alışverişi yapanlar için geniş depolama alanıyla vazgeçilmezler. Her türlü gıda ürünü ve büyük boyutlu tencereler için yeterli alana sahip buzdolapları aynı zamanda mutfağınıza da mükemmel şekilde uyum sağlarlar. Eğer misafir ağırlamayı ve kalabalık sofraları seviyorsanız indirimli XXL kapasiteli buzdolapları tam size göre!

Tasarım ve enerji verimliliğinin başarılı kombinasyonuna parlak bir örnek olan Bosch XXL buzdolabı içindeki LED ışıklı panellerle çok şık. Optimal yerleşimi sayesinde iç bölümü çok iyi aydınlatır ve çok daha az enerji tüketir. Ayrıca uzun yıllar boyunca sorunsuz çalışmasını sağlar.

3 bin TL hediyeli Bosch XXL buzdolabı fırsatını kaçırmayın! Bosch 19 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çekilebilen cam raflar ile artık buzdolabınızdaki her şeye rahatça ulaşabilirsiniz. Emniyetli sağlam camdan yapılan bu raflar, yiyeceklerinizi kolayca alıp koymanıza yardımcı olur. Çekilebilen cam raflar sayesinde buzdolabınızın içini zahmetsizce temizleyebilirsiniz.

Derin dondurucu bölümünde bulunan LED aydınlatması sayesinde gece karanlığında bile dondurucunuzdaki yiyecekleri rahatça görebilirsiniz.

Bosch buzdolapları sahip olduğu AirFresh Filtresi havadaki kokuyu en aza indirerek yiyeceklerinizin tazeliğini korur, farklı yiyeceklerin kokusunun birbirine karışmasını önler. Bu taze saklama teknolojimiz sayesinde, yiyeceklerinizin lezzetli ve sağlıklı kaldığından emin olabilirsiniz.

10 yıl motor garantisiyle birlikte Bosch XXL Bozdolapları uzun yıllar sizin ve kalabalık ailenizin en çok kullandığı beyaz eşya olacak.

Peki, Bosch XXL Bozdolaplarının fiyatları ne kadar? Kampanya kapsamındaki Bosch XXL Bozdolapları kaç TL? Sonbahar kampanyası hediyesi nedir? İşte, Bosch XXL Bozdolapları 19 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön