20 / 04 / 2024

3 boyutlu uygulamayla Konya'da konut bulmak kolaylaşıyor!

3 boyutlu uygulamayla Konya'da konut bulmak kolaylaşıyor!

3 boyutlu uygulama, ev almak isteyen Konyalılara, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor.



3 Boyutlu uygulama, ev almak isteyen Konyalılara, beğendikleri markalı konut projelerinin satış ofislerine gitmeden önce, dairenin içini ve dışını internet üzerinden gezdiriyor. 2013 yılında yayına başlayan emlak portalı 3DKonut.com, Konya "daki kullanıcılarına, kendi bütçelerine, yaşam stillerine, ihtiyaçlanna ve hayallerine en uygun projeleri tek ekrandı sunuyor.Markalı konut projelerini, gerçeğine en yakın 3 boyutlu görüntülerle sunan ve yeni uygulaması ile artık kat planlarını da 3 boyutlu sergi leyen 3DKonut.com,  Konya'daki ziyaretçilerine, kendi illerindeki projeler hakkında pek çok detayı bir arada veriyor. Bu amaçla yaptığı yazılım değişikliği ile versiyon atlayan site, Konya'nın ilçelerine gpre markalı konut projesini tanıma imkanı da sunuyor. 3DKonut.com ziyaretçileri, bulundukları bölgeye en yakın projeleri listelerken, bu projelere yakın okul, hastane, alışveriş merkezi, restoran gibi noktaları da aynı ekranda görebiliyor. Ziyaretçiler, "Kişiye özel tarama sayesinde kendilerine en uygun projeleri tek tıkla listeleyebiliyor? 


KONYA'NIN TÜM MARKALI KONUT PROJELERİNİ SİSTEMİNE TAŞİMAYİ HEDEFLİYOR... 

Önümüzdeki dönem hedeflerinin "Konya ile birlikte Türkiye genelindeki bütün inşaat türmalannı ve onların tüm projelerini 3DKonut.com üzerinde sunabilmek olduğunu söyleyen site yöneticisi Aybars Görpe, planlan arasında yurt dışı da olduğunu vurguluyor. 


Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön