25 / 04 / 2024

3 nesil 4 mevsim Narven'le ömrüne ömür ekle!

3 nesil 4 mevsim Narven'le ömrüne ömür ekle!

Abant, Yedigöller ve Gölcük' yakında mesafede hayata geçirilen Bolu Narven Termal Kasabası 1250 adet daire, 150 adet rezidans daire ve 230 otel odasından meydana geliyor...



Narven Termal Kasaba projesi 250 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Narven Termal Kasaba, Bolu merkeze 6,5 kilometre, Abant, Yedigöller ve Gölcük'e yakın mesafede yer alıyor.


Narven Bolu Termal 450 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Erpiliç, Rehber Yeminli Mali Müşavirlik, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş. tarafından inşa ediliyor.


Narven Termal Kasaba kapsamında, kasaba meydanı, villalar, rezidans, otel, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri ve kongre merkezi yer alıyor.


Toplam 7200 yatak kapasiteli olan proje 1250 adet daire, 150 adet rezidans daire ve 230 otel odasından meydana geliyor. 2 etaptan oluşan projede ilk etabın Aralık 2015'te tamamlanması planlanıyor.


Narven Termal Kasaba projesinde yer alan 150 metrekare villalarda özel termal havuz, kapalı garaj, sauna, türk hamamı, bahçede kamelya bulunuyor.


Narven Termal Otel'de, termal havuzlu türk hamamı, kar çeşmesi, ayak havuzları, bowling salonu, yürüyüş parkurları, cep sineması, kasaba meydanı dükkanları, kapalı spor salonu, tenis sahaları, gösteri alanları, restoran, 7.00 metrekare çocuk ve geneçlik alanı, kapalı çocuk alanları gibi imkanlar sunuluyor.


Narven Termal Kasaba iletişim

Tel: 444 6 414

Web: http://www.narven.com.tr/


Geri Dön