18 / 04 / 2024

4. Loryma Yaz Kupası başlıyor!

4. Loryma Yaz Kupası başlıyor!

500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, bu yıl 4.sü düzenlenecek olan "Loryma Yaz Kupası" için geri sayıma başladı.



500'ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası "Mavi Bayrak" ödüllü Martı Marina & Yacht Club, bu yıl 4.sü düzenlenecek olan "Loryma Yaz Kupası" için geri sayıma başladı. Martı Marina & Yacht Club Marmaris Uluslararası Yat Kulübü'nün düzenlediği "Loryma Yaz Kupası" na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos - 05 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Loryma Yaz Kupası'na bu yıl yaklaşık 25 teknenin kaülması bekleniyor. 

Bozburun Yarımadası'nın antik adından esinlenilerek oluşturulan Loryma Yaz Kupası, yat tutkunlarını buluşturacak. Orhaniye Bozburun, Bozukkale, Datça, Marmaris rotalarını içine alan yarış, Loryma Yarımadası' nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra bölgenin yelken sporuna olan uygunluğu da gözler önüne serecek. Martı Marina& Yacht Club'da 30 Ağustos'ta başlayacak tekne kayıtlan 31 Ağustos Pazar akşamına kadar devam edecek. Yarışlar 1 Eylül Pazartesi başlayacak ve 05 Eylül Cuma günü Marmaris'te sona erecek. İlk iiç gün yarışlarının bitiminde Ödül Töreni, son gün ise Genel Sıralama Ödül Töreni gerçekleşecek. 1996 yılından bu yana hizmet veren Türkiye'nin en köklü turizm markası Martı Grubu "na ait olan Martı Marina & Yacht Club. güvenlik, temizlik, kalite, deneyimli personel, konfor alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucunda. The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından "5 Altın Çıpa" ile seıtifıkalandınldı. 



Anayurt 


Geri Dön