27 / 04 / 2024

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı!

41. Yapı Fuarı etkinlik programı açıklandı. 8-12 Mayıs tarihlerinde 41’incisi düzenlenecek Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturuldu.



5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 41. yıla özel olarak hazırlanan zengin bir içerik ile katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 

8-12 Mayıs tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarın ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturulan ‘YAPI SAHNE’ ve ‘YAPI ARENA’ fuar süresince hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin faydalanabileceği etkinliklere sahne olacak. 


30’un üzerinde oturumda 70’ten fazla uluslararası ve ulusal konuşmacı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, sektördeki tüm pay sahiplerini malzeme, inşaat ve mimarlığa dair mevcut konular ve yenilikler etrafında tek bir çatı altında toplayan, sektörün ihtiyacı olan tüm güncel bilgilerin edinildiği tek adres olma özelliği taşıyor. Bu amaçla yenilenen İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturulan YAPI SAHNE ve YAPI ARENA  5 gün boyunca, 30’dan fazla oturumda 70’i aşkın ulusal ve uluslararası konuşmacıyı ağırlayacak. “İnovasyon”, “teknoloji”, “iş odaklı” sektöre dair ilham verici 40’ın üzerinde konu sektörün hem kamu hem de özel alanlarını temsil eden karar vericileriyle konuşulacak.

Yapı Arena ve Yapı Sahnesi etkinliklerinin yanı sıra, fuar alanı içinde kurgulanan, moderatör eşliğinde fuar alanında ürünlerin gezilerek malzeme konuşmalarını içeren ve usta mimarların katılımıyla konu odaklı sohbet ile bilgi alışverişi sağlayan “Mimari Ustalık Sınıfları” ve fuar süresince ortaya çıkan atık malzemelerin yeniden kullanımını hedefleyen, ulusal ve uluslararası mimarların yürütücülüğünde tasarımlar sergileyecek “Atölye”, iş geliştirme platformu programını zenginleştiren diğer etkinlikler olarak yer alacak. 


Sektör Temsilcileri ‘Yapı Sektörü Gündem Forumu’nda

41. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un açılış günü olan 8 Mayıs Salı günü düzenlenecek ‘Yapı Sektörü Gündem Forumu’nda sektörün önde gelen derneklerinin başkanları gazeteci-sunucu Hande Demirel’in moderatörlüğünde bir araya gelerek malzeme, inşaat, ekonomi ve planlama perspektiflerinden sektör değerlendirmesinde bulunacak. Gelecek projeksiyonlarının da gündeme geleceği foruma Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Başkanı Ö. Selçuk Özdil, Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP) Genel Sekreteri Av. Mehmet Ali Kandemir, Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) Başkan Yardımcısı Mehmet Ersül, İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı A. Nazmi Durbakayım, Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TMMMB) Başkanı A. Süreyya Ural, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Ferdi Erdoğan, Urban Land Institute Türkiye (ULI Türkiye) Başkanı Zafer Baysal ile Serbest Mimarlar Dernekleri (SMD)’nden TürkSMD Başkanı Aytek İtez, İstanbulSMD Başkanı Sibel Dalokay Bozer ve İzmirSMD Başkanı Hüseyin Egeli katılacak. Yerel yönetim / devlet politikalarının mercek altına alınacağı forum, kamu ve özel sektörün bir araya gelerek vereceği mesajlar için güçlü bir platform sağlayacak.  

http://www.yapifuariistanbul.com adresinden ulaşılabilir.
 


Geri Dön