27 / 04 / 2024

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...



Türkiye’nin en büyük tesis yönetimi firmalarından olan Atalian Türkiye, hizmet verdiği gayrimenkul projelerine 42 Maslak projesini ekledi. Bay İnşaat’ın tasarladığı ve Türkiye’nin ilk temelinden itibaren sanat konseptiyle yapılan projesi 42 Maslak’ın entegre tesis yönetimi Atalian tarafından sağlanacak.

Bay İnşaat tarafından inşa edilen ve Maslak’ta 250 bin metrekare alan üzerinde yükselen 42 Maslak projesinin güvenlik, temizlik ve teknik servis hizmetlerinin yönetimini Atalian Türkiye yapacak.

42 Maslak ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

İstanbul’un merkezi iş alanı olarak bilinen değerli ve prestijli bölgesi Maslak’ta bulunan 42 Maslak'ta, 250 bin metrekare üzerine kurulu konutlar, iş yerleri, spor alanları ve alışveriş mahallesi yer alıyor. Atalian, yapılan anlaşma kapsamında 5 sene süreyle projenin konut, ofis ve AVM alanlarında temizlik, güvenlik, teknik servis hizmetlerinin yönetimini yürütecek.

42 Maslak ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Atalian Türkiye ve Bay İnşaat arasında yapılan iş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Atalian Türkiye CEO’su Barış Ünalp, şunları kaydetti:

“İstanbul’un en önemli inşaat projelerinden biri olan 42 Maslak’ın entegre tesis yönetimini üstlenmekten ötürü mutlu ve gururluyuz. 42 Maslak, Atalian Türkiye olarak entegre tesis hizmetlerini verdiğimiz en büyük projelerimizden biri. Dünya genelinde 30'dan fazla ülkede 125 binden fazla çalışanıyla özel sektör ve kamudaki müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte çözümler geliştiren bir şirket olarak, global deneyimimizi yerel bilgi birikimimizle harmanlayarak 200’den fazla ekip arkadaşımızın görev yapacağı 42 Maslak projesi kapsamında en üstün kalitede hizmet sunacağız.” 

42 Maslak projesinin konut, ofis ve AVM alanlarında yönetim, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini üstlenen Atalian Türkiye; entegre tesis yönetimi hizmetleri kapsamında, klima-kazan-asansör bakımları, tüm elektrik ve mekanik sistemlerin bakım ve arıza sistemleri yönetimi, inşaat bakım ve otomasyon hizmeti sağlayacak. Ayrıca ısıtma-soğutma tesisatı, sıhhi tesisat, hidrofor, havalandırma, arıtma,  Tv yayın sistemi, yangın söndürme tesisatı, klima bakım onarım, bahçe bakım, otopark teknik altyapı hizmetleri ve resepsiyon hizmeti de verecek. Tüm bu hizmetler 7 gün 24 saat esasıyla sürecek. 


Geri Dön