25 / 04 / 2024

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.



4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde 5 yüze yakın ofis ve ev barındıran modern bir proje yapılıyor. Seyhan ilçesinde modern projeler imza atan 4K inşaat Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm projesi için ilk ofisini açtı. 


Adana Adliyesi yeni bina yanında 120 dekar alanda yapılacak olan projede içerisinde modern stüdyo daireler, ofisler, alışveriş merkezleri, spor salonları gibi insanların tüm ihtiyaçlarına cevap veren yaşam alanları olacak. 


Ofisin açılışında konuşan 4K İnşaat ortaklarından İ.Mehdi Kaya; ''Ortaklarımız Sait Kaya, Hüseyin Çiçek ile Adana'mıza, Yüreğir'e farklı güzel bir proje yapmak istedik. Bu projede yer alacak olan hemşerüerimiz eminim ki istediklerinin fazlasını bulacaklardır. Ultra lüks olacak 'Comforium Office Residans' Kentsel Dönüşüm projesi Yüreğir ilçemizin çehresini değiştirecektir. Bıı projede Kentsel Dönüşüm Uzmanlarımız Fahrettin Tepgeç ve Nurhayat Çetin, mimarlarımız Latif Taner, Egemen Say, Balladır Güngör görev alınışlardır. Yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alanda, kentsel dönüşüm projesini uyguluyoruz. Bu alan içerisinde gerekli yıkımlar yapılıp yerine daha modern yerler yapılacak. İlk bakışta Yüreğir İlçesi, Seyhan ilçesine göre gelişmemiş gibi gözüküyor. Fakat baktığınızda Adana'nın en lüks otelleri bu bölgededir. Bölgenin en iyi ve büyük üniversitesi, bölge adliyesi, bölge hastanesi ve dalıa birçok kurumun merkezlerinin Yüreğir ilçesine yapıldığını görmekteyiz. Bunlarda bu ilçenin gelecekte  Adana  Tun en önemli yeri olacağının bir göstergesidir.


Burada yapılacak olan proje Adana'da ilk ve tek olacaktır. İnsanları eski evlerinden alıp dalıa modern, daha sağlıklı, estetik yerde yaşamalarını sağlayacağız." Dedi. Projenin Kentsel Dönüşüm Uzmanlarından Fahrettin Tepgeç de; ' 'Bu proje Adana, hatta Yüreğir için çok güzel örnek bir projedir. Biliyorsunuz ki Adana Adliyesi hemen yanı başımızda bulunmaktadır. Projemiz, kent merkezi sayılabilecek bir noktada yer almaktadır. Bıırada yer alacak hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek olan bıı projemiz Yüreğir'e yeni bir soluk getirecektir." dedi. 


Adana İlk Haber 


Geri Dön