19 / 04 / 2024

5. Van Turizm ve Seyehat Fuarı açıldı!

5. Van Turizm ve Seyehat Fuarı açıldı!

5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılmak üzere Van'a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Arıcı, Van Kalesi, Akdamar Kilisesi, Selçuklu Mezarlığı ile yapımı devam eden Van Müzesi'ni gezdi.



5. Van Turizm ve Seyehat Fuarı'na katılmak üzere kente gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "2023 yılında 50 milyon turist, 50 milyar dolar hedefimiz vardı. Biz bu hedeflerimizin üzerine çıkacağız" dedi.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Van Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası , Van Organize Sanayi Bölgesi ile Ajans Asya Fuarcılık işbirliğiyle Orta Doğu Ekspo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuara katılan Arıcı, Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu'nun onuruna verdiği yemeğe katıldı.


Gevaş ilçesindeki bir restoranda verilen yemek sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Arıcı, 2 gündür kentte olduğunu hatırlatarak, yapımı devam eden Van Müzesi, Van Kalesi, Akdamar Kilisesi, Van Kalesi gibi önemli yerleri gezdiğini ifade etti.


AA



Geri Dön