26 / 04 / 2024

5M Gayrimenkul Tarım ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


5M Gayrimenkul Tarım ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hazım Hafızoğlu ve Mousa A. M. Allaqtta ortaklığından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



5M Gayrimenkul Tarım ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile  Hazım Hafızoğlu ve Mousa A. M. Allaqtta ortaklığından kuruldu. 

5M Gayrimenkul Tarım ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat islerini taahhüt etmek, Yurt içi veya Yurtdısı gerçek veya tüzel kisiler ile resmi kurum ve kuruluslara her türlü gayrimenkullerle ilgili profesyonel danısmanlık hizmeti sunmak mühendislik müsavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak, perspektif ve maket yapımı, restorasyon projeleri hazırlanması, bunlarla ilgili her türlü plan ve projeler, teklif dosyaları, fizibilite ve etütlerin hazırlanması, kesif raporları ve her türlü teknik kontrol hizmetleri tatbikat projeler hazırlanması, hesap raporları ve en genis anlamda yapı gayrimenkul danısmanlık hizmetinin sunulması. Veya bu hizmetlerin üçüncü kisilere yaptırılması. 2.Projeler yapmak yaptırmak proje yapımı taahhütlerinde bulunmak. Konusu ile ilgili tesisler kurmak ve....... anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön